- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
На 16 съм и ми е 14 см. дори не знам дали е добре или е малък за възрастта ми?
Ех колко си скромен. спок няма да ни комплексираш ако ще и 24 да ти еПървоначално написано от x3eme
![]()
6
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
koi e kazal 4e imam za cel da kompleksiram nqkogoПървоначално написано от martin92
quote]
koi e kazal 4e imam za cel da kompleksiram nqkogo[/quote]
Ми не тва беше в кръга на шегата ест. Просто не ми се вярва да ти е 4 см. Все пак нз на колко си , но със сиг си по голям от мен, така че тва имах предвид. Нищо лично просто да става весело . Have fun!
Ми не тва беше в кръга на шегата ест. Просто не ми се вярва да ти е 4 см. Все пак нз на колко си , но със сиг си по голям от мен, така че тва имах предвид. Нищо лично просто да става весело . Have fun![/quote]Първоначално написано от martin92
na 19 sum i smqtam 4e tva e adski tupo da si meri6 onaq rabota kolko e.dosega za tiq 19 godini koito imam absoliutno nikoga ne sum si go meril nqmam i namerenie da go pravq.nikoe ot momi4etata s koito sum pravil sex ne se e oplakalo zna4i problem nqma![]()
Да това наистина е някакво предимство защото по този начин няма да мислиш че ти е малък или съответно много голям. Много момчета ги измъчва това и са любопитни ест да разберат колко са надарени, но започват да се комплексират. Това е голямо постижение, поздравявам те !!!![]()
ne mi puka bratle kolko mi enali praq kef kakto na sebe si taka na 4oveka do men,santimetrite sa bez zna4enie
![]()
1000% съгласен !
Ми всичко след 16-17 е за рязане нека имаме в предвид че.женското влаглище е не по-дълбоко от 15 см.И аиде смятайте,леко конструктора не се получава.Мъжете имат мания за дължина ама за какво ни е да чукаме с клечка,а не с права и дебела краставица
И ситгаме до извода 16/13 см са идеалните пропорции за мъжки размножителен орган с такова нещо можете да запълните 80 % от женскто влаглище.
Йога и мъдрост
Хмм от всичките постове почнах да се притеснявам .. Само на 14 съм и ми е 18![]()
![]()
То е шото слушаш ейсидисиПървоначално написано от ZNSDAP
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
а отговор "меек е" що нема?
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
А искаш ли да си имаш?Първоначално написано от aka6a_vamp
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!