- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
Нямам си![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
на 15 съм и е 15,5см и нямам никви притеснения :P
на 17 съм и ми 18,5см и ми достатъченосвен размера трябва да знаеш и как да го използваш
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
e що не сложи и 16 см ве![]()
аз съм на 15 години но пениса ми е изкривен нагоре ако го меря с нормална линия илиза 14 см, но имам една огъваема линия (не съм си я купувал специално) и като го меря с нея излиза 16,2 см
П.С айде качете снимки всички където сте с по 18-20-21
A иначе ето го моя
http://i41.tinypic.com/23u2yd4.jpg
16 и нещо , малко дебел към 4-5 см , и леко извит) Достатачен върши работа щом казват че отначало ги боли като им влиза.
![]()
А после искат още и ощезначи им стига.
ей толкова![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ейсега тръгнах да си снимам хуя с линийка до него и да го качвам у форуми...Първоначално написано от genx1
dance
Когато бях малък си виках "дано си имам голям х*й като порасна" И кво... Еми моя е 22 и не съм мн доволен. Приятелката ми му се кефи,но не само е неудобно ако си с дънки и се надървиш боли повече, неможеш с бански,а ти трябват шорти и по време на секс трябва да гледам дане го вкарвам много,дане и опира в матката щото я боли...(дане говорим за неудобството да се надървиш когато не трябва,а оня още малко ще излезе от вътре!) Така че знайте радвайте се на 16 сантиметровите си пищоци и не гледайте мн филми...
My soul is painted like the wings of butterflyes
Какво се смееш... Когато се проникне прекалено дълбоко се опира в шийката на матката, което създава доста болезнено усещане.Първоначално написано от stratega
Моя е 18... ама маркирах 17 в анкетата, Добре съм си него и приятелката не се оплаква - всички сме доволни![]()
Хахах колкото и да ти е,като не знаеш как да го ползваш кво значение има размера.![]()
Аз го имам същия проблем с големината, последно като го мерих беше към 18 и половина като правим секс болката е ужасна на половинката миПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
ами на 14 съм и ми е някъде 14 и половина предполагам че е нормално
На 16 съм и ми е 15см........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАМКА МУ.... живота е неспреведлив
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17cm![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Аз като съм на 19 и ми е 15см... ти поне имаш още някоя и друга година да ти порасте още...Първоначално написано от EDI16
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
17 ама на вътре расте моя...![]()
![]()
Има хиляяяди такива теми...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм на 15 и ми е 10-11 някъде не съм го мерил скоро...Първоначално написано от spirtt
Ама има време и моя ше порастне![]()
Неме е срам нали си правя кеф на к.ра
![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Защо са написани само нечетни цифри? Така моята я няма..
Don't tell me what I can or can't do !