- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее?
здр на всички ! искам да попитам от първият ти път може ли да се забременее , както и дали може да се забременее когато си в цикъл,шото всеки говори различни раоти и незнам на кого да вярвам!
Да, при първия път също може да се забременее.
При менструация рискът е много малък, да не кажа нищожен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Имало е случаи на забременяване и по време на менструация.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
da pri parviq pat moje,ama prez menstuaciqta risaka e minimalen...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
МОЖЕ!
точно казаноПървоначално написано от Aleandra
![]()
Любовта няма граници .. :>
Защо да не може?!Може ест
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И при първият път може и по време на менструация може,макар че риска е малък той съществува![]()
Рискът не е съвсем малък, защото жената няма как да знае кога И е овулацията. А ако е младо момиче...съвсем. Може да има всякакви аномалии.
А при първия път защо да не може? Менструацията не се влияе от опита в секса.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
SUGLASNA SAM!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
вие хубаво може казвате , ама имате в предивид може,че дори да не свърши в нея или принципно![]()
Ами съвсем малка.На нас пък стана така че без да искаме го направихме без точно по време на овулацията.Не свърших в нея ама после каква паника бешеама е ок де, сега и дойде вчера
![]()
mi da za 1 pat moje.imam takiva poznati teiche e napalno vazmojno,pak po vreme na cikal nz chuvala sam che veroqtnosta e minimalna ama koi pak shte go pravi kogato mom4eto e v cikal..tva e otvratitelno i za dvata pola..ama sqkvi izvratenqci ima
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Искам да попитам ако правиш секс и на другият ден ти дойде има ли някаква вероятност да се забременее ?
Благодаря !![]()
Първоначално написано от Болшевик
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не може.Отиваш при доктора и за 50лв ти бие една инжекция в матката и вече нямаш яйцеклетки и не забременяваш.
Kирилицата е задължителна.Еxtremescream