- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
няма такава простотия маа дай да си мълчим, че верно ше пуснат такава темаПървоначално написано от TheX
![]()
ееейй бее, атлети тук големи.
както казах и преди, явно най-големите пениси на българско и европейски ниво са тук, в тийн проблем, и най-вече сред потребителите на раздел секс. нищо, че средно България беше с 12-13 санта май, а европейците са от 11 до 15 или 16. ама всичко тук е над 17.
колко сте нереални само, поне някаква част от вас..
е не съм го мерил от 5ти классега съм 10ти..
Who's next!
![]()
![]()
ооо добре добре
мн сме добре
![]()
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
![]()
оо ен това ме тушира отвсякъде
![]()
ще чета с интерес (rofl)
![]()
Все пак мисля че трябва да има повече варянти за отговор ... 19 не е слонски за да няма повече ... примерно поне 19+ да имаше че да имам какв да цЪкна ...![]()
Моят е 17 см и е предостатъчен за ръста ми 162 см![]()
Верно в анкетата има много лъжа. Предлагам всеки да поства снимка със члена си и линийка до него.
Както казват някой и 8 СМ са достатъчни![]()
![]()
![]()
![]()
по скоро фразата:Първоначално написано от Cryss1cK
"ще ти го бутам къс да те дразни и дебел да те боли!"![]()
Who's next!
моя е 19 см а съм на 17 18.8 ми е от както бях на 16 та...![]()
Още 2 см и ще се чукам през рамо.
Значи съвсем малко под 15см на 14 съм не знам дали е нормално но кажете си все пак и възрастта те някой са я казали но да знам дали е нормално или не , но като гледам по-големите "батковци" от мен мисля че е нормално като сметнем че още не съм "пораснал" изцяло, даже повече от добре![]()
![]()
предполагам че никой не лъже защото няма на кого да се покаже, така да се каже (ьа чак има римаПървоначално написано от xRainx
) пак и ... какво лоше не разбирам, попринцип ние го ядем големия на европата ама я... то друго стана
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
16 и съм на 16 години![]()
Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.
ех, жалко, в отговорите няма 0.00005 ....![]()
![]()
![]()
![]()
кво ви интересува колко на кого бре.. кви са тия п***растки раоти..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
ми важно е да се правят на оборотниПървоначално написано от blgt
![]()
по темата моя е 16![]()
Life is good , but isn't forever !
защо няма тема колко ви е малък ??![]()
много чудно
![]()
Life is good , but isn't forever !
Здравейте! Аз съм момче на 14 години.Много хора са писали само за дължината на своят полов член, но както много други казаха, може и да ти е 8 сантиметра, но ако е достатъчно дебел можеш да докараш много голям кеф на момичето.Моят е дълъг 14,9 сантиметра някъде и е дебел 5 сантиметра (това е в еректирало състояние).
Идиот, първо се научи да пишеш на българския, родния ти език, тогава говори за ебаВки, мърльо такъв! Извинявам се за обидите, но просто кръвта ми кипна от глупостите за ебавки които говори тоя.
на бившия ми му беше 19.5 и честно да ви кажа ми идваше в повече...аа най-добре си е около 17-18 (според мен) идеално ме устройват![]()
![]()
![]()