- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дано винаги да е със мен...
Непиша за да се оплача или да искам съвет.Пиша за да кажа на едно момче колко е важен за мен и как преобарна целият ми свят за няколко месеца.Не съм предполага,че ще бъда с по-малък от мен и че този някой ще бъде смисъла на живота ми.Вече 9 месеца е до мен,караме се както всички останали,обиждаме се,бием се![]()
,но той си остава моето малко съкровище,което ме научи да вярвам в любовта.Научи ме че не всичко е лъжа и използване с цел някакви удоволствия.Невярвах че съществуват още такива момчета,но ето има и това момче е моето
Искам да му се извиня за всичките ми лиготии които търпи,за всичките обиди които съм му нанесла.Всичко е било защото го обичам и не искам да го загубя.Надявам се един ден да бъдем едно голямо и щастливо семейство и дано винаги да е със мен и да ме обича,защото аз го обичам и никога няма да го оставя.Обичам те Ники!!!
![]()
![]()
Иххх мамини сладки![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
тц и ние какво можем да направим .... слушай ся мила и се замисли ако всеки започне да пиши кой обича ... тоя форум ще стане още по голям бардак .. не виждаш , че една тема се повтаря 100 пъти еми съобразявайте се малко де ... на нищо не прича вашето вече ...![]()
някой да заключи шибаната тема
Слушай ся ти "мила",това е форум в който се пускат всякакви теми без значение дали става въпрос за проблем или нещо друго.Така като ти е неприятно не го чети,написала съм в началото защо го правя!Първоначално написано от beachy_bunny
Злоба,злоба..тц и ние какво можем да направим .... слушай ся мила и се замисли ако всеки започне да пиши кой обича ... тоя форум ще стане още по голям бардак .. не виждаш , че една тема се повтаря 100 пъти еми съобразявайте се малко де ... на нищо не прича вашето вече ... някой да заключи шибаната тема
Едва ли някой има правото да заключи темата,защото нищо от правилника не е нарушено,а и тук не е задължително само да се изливат купища проблеми.Любовта нали носи и щастие?Така че не е нужно да я нареждаш.А като не ти харесва темата или ти е безинтересна,тъпа или каквато и да било,просто не коментирай.На никой не му е приятно да чува негативни отзиви.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И сички заживели щастливо ..![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Малко са такива теми...успех и дано и занапред да сте заедно.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Дано винаги е с теб. Съмнява ме, но...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Радвам се за вас. Дано да сте така щастливи много дълго време .![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ами успех - радост и щастие- вовеки
Най-после някоя щастлива новина във форума.Поздравления за връзката ви и дано да сте винаги заедно и щастливи!
![]()
Малко сме разумните.
Оф, Боза! На много неща викаш те научил..ама не те научил на най-важното, а именно че вечни неща НЯМА!!!
Винаги бля бля бляяТой живота не е вечен , камо ли връзката ви .. и не само вашата.. която и да било ...
Но както и да е .. Абе .. обичайте си се там ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
ИмаПървоначално написано от ImmortalForever
Тва, че на теб, на мен и на някой друг например не им е провървяло не значи, че и на нея няма да й провърви :
![]()
По Темата: Йеее, супееер![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от nicolepcd
така е : ). . . както винаги права! ;D
аве не се впрягайте толковаако пича е точен кат порасне малко и някоя п*тка ше го ебе и ти оставаш с пръст в уста ама засега сте добре, мно поздрави :P
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!