.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

дано винаги да е със мен...

Непиша за да се оплача или да искам съвет.Пиша за да кажа на едно момче колко е важен за мен и как преобарна целият ми свят за няколко месеца.Не съм предполага,че ще бъда с по-малък от мен и че този някой ще бъде смисъла на живота ми.Вече 9 месеца е до мен,караме се както всички останали,обиждаме се,бием се ,но той си остава моето малко съкровище,което ме научи да вярвам в любовта.Научи ме че не всичко е лъжа и използване с цел някакви удоволствия.Невярвах че съществуват още такива момчета,но ето има и това момче е моето Искам да му се извиня за всичките ми лиготии които търпи,за всичките обиди които съм му нанесла.Всичко е било защото го обичам и не искам да го загубя.Надявам се един ден да бъдем едно голямо и щастливо семейство и дано винаги да е със мен и да ме обича,защото аз го обичам и никога няма да го оставя.Обичам те Ники!!!

Браво,продължавайте да се обичате.

Иххх мамини сладки
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен
    тц и ние какво можем да направим .... слушай ся мила и се замисли ако всеки започне да пиши кой обича ... тоя форум ще стане още по голям бардак .. не виждаш , че една тема се повтаря 100 пъти еми съобразявайте се малко де ... на нищо не прича вашето вече ... някой да заключи шибаната тема

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    тц и ние какво можем да направим .... слушай ся мила и се замисли ако всеки започне да пиши кой обича ... тоя форум ще стане още по голям бардак .. не виждаш , че една тема се повтаря 100 пъти еми съобразявайте се малко де ... на нищо не прича вашето вече ... някой да заключи шибаната тема
    Слушай ся ти "мила",това е форум в който се пускат всякакви теми без значение дали става въпрос за проблем или нещо друго.Така като ти е неприятно не го чети,написала съм в началото защо го правя!

Злоба,злоба..
    Едва ли някой има правото да заключи темата,защото нищо от правилника не е нарушено,а и тук не е задължително само да се изливат купища проблеми.Любовта нали носи и щастие?Така че не е нужно да я нареждаш.А като не ти харесва темата или ти е безинтересна,тъпа или каквато и да било,просто не коментирай.На никой не му е приятно да чува негативни отзиви.

Дано винаги бъде С теб...

white sensation

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Браво на вас...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    И сички заживели щастливо ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Малко са такива теми...успех и дано и занапред да сте заедно.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Дано винаги е с теб. Съмнява ме, но...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Много хубаво.

Голям фен Аватара на beb4yy
    браво дано един ден бъдете ГОЛЯМО щастливо семейство

Град
    Габрово
    Радвам се за вас. Дано да сте така щастливи много дълго време .
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Ами успех - радост и щастие- вовеки

много щастие ви пожелавам
    You've got my head spinning

Най-после някоя щастлива новина във форума.Поздравления за връзката ви и дано да сте винаги заедно и щастливи!
    Малко сме разумните.

Оф, Боза! На много неща викаш те научил..ама не те научил на най-важното, а именно че вечни неща НЯМА!!!

Винаги бля бля бляя Той живота не е вечен , камо ли връзката ви .. и не само вашата.. която и да било ... Но както и да е .. Абе .. обичайте си се там ; )
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Оф, Боза! На много неща викаш те научил..ама не те научил на най-важното, а именно че вечни неща НЯМА!!!
    Има Тва, че на теб, на мен и на някой друг например не им е провървяло не значи, че и на нея няма да й провърви :

По Темата: Йеее, супееер
    еlsy

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Има Тва, че на теб, на мен и на някой друг например не им е провървяло не значи, че и на нея няма да й провърви :

По Темата: Йеее, супееер

така е : ). . . както винаги права! ;D

аве не се впрягайте толкова ако пича е точен кат порасне малко и някоя п*тка ше го ебе и ти оставаш с пръст в уста ама засега сте добре, мно поздрави :P
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си