- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой им дава книжките на тия?!
Ок де,по пътищата виждам толкова много некадърници...разни цигани, жени, дето нямат понятие от пътя и от това как трябва да карат..и идва въпроса...кой им дава книжки на тия некадърници?! Купуват ли си ги, КАТаджиите ли подкупват,за да им дадат книжки , не знам,но има толкова невежи по пътя...и просто си зададох въпроса как става номера..куцо и сакато да има книжка ! Пък в същото време чувам,че много късали..как става номера?! Хем много късат, хем има всякакви обитаци по пътищата...не знам...чудно ми е..
Момиче съм и не ми говори така,ясно ли ти е?!
Сякаш не е факт,че по пътищата има всякакви.
Ако не беше така,нямаше да има толкова ПТП-та.
И не претендирам да съм добра.
Просто ми е доста Х как някои хора без основни понятия и навици карат(респективно кой им е дал свидетелство за управление на МПС, как по-точно).
Ми как, лесно.
Аз почти всеки път съм на ръба между другото да ме блъснат. Ама келешите (забелязала съм, най-често някви млади) изобщо не намалят скорости на пешеходните пътеки и набиват спирачки досами мене. В такива моменти винаги съм крайно разсеяна ама след около 30 секунди се замислям - "о, аз можех да умра бе..."![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
много ясно, че ще ги плюе!!1Първоначално написано от Raybeez
кур за женитеее
за някои жени - по няколко кура![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
:P Това го казваш, защото още не съм взела книжка.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ще видиш как ще ти се променят възгледите след по-малко от 2 години.![]()
![]()
По темата, в последно време книжки се взимат лесно от всички, виновни са не обучаващите се, а инструкторите....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ъмм последното мнение не го осмислих много..
''Виновни'' да се вземат лесно книжките били инструкторите?
Инструкторите ни 'учат' да караме, след това се явяваме на изпит, на който ни се пада даден изпитващ от ДАИ и или го вземаме, или... Не разбрах логиката, мацко.![]()
За жените шофьори няма да коментирам, защото ще ме обявят за антивиждам майка ми как кара и всеки път се чудя, дали няма да се забие някъде!
Кой им дава книжките? Бутат пари и си ги взимат, голяма философия ..![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
вие стискайте палци щото другата седмица ми е изпита и ако не го взема остава чак за другата година..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ще стискамеПървоначално написано от Disrespect
!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Това с пишките е наложително!Първоначално написано от Raybeez
Аз карам от 1 седмица и точно както ти казваш, че шофьорите са идиоти, аз мога да ти кажа че пешеходците са 100 пъти по-големи гейчета. Ей така някой манаф като изкочи на пътя е много яко... Всъщност доста от шофьорите са добри и внимават много, иначе постоянно щеше да има блъснати пешеходци.. Вярно е има и много тъпи шофьори, които не могат да карат или карат пияни... И аз циганин в ''У''чебна кола не съм виждал.
пс. на пешеходец глоба не съм видял да се пише в България
Като сме на темата за листовките, да се похваля, че вчера взех тия пред ДАИ само с 1 грешка..![]()
![]()
The Spark
аз на вътрешния имах 1, а на външния 0 ХА!
пишката ми е по-голяма
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Еми скоро вече няма да има толкова мноо убийци по пътя книжките станаха по 1000лв...а и взеха да се избиват,колкот пъти съм излязла да карам толкоз пъти някой бунак не спира на стоп и ще ме блъсне ....взе да ми писва от смотаняци дет си взимат книжките ей така...не знаят знаците какви са....общо взето ...няма да им дойде акъла![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Мангалите си карат без книжки.
Да и това е другия проблем...щот тез лайнари не ги глобяват..няма ко да им вземат...а нашите тъпи ченгета ,ако не бяха толкоз алчни копелета нямаше да има толкова измрели невинни хора по пътищата...но така е живеем в България ,оправия няма да има никога...Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
^почват яко да ме дразнят тия клишета за България, за "о, Боже, всичко е безнадеждно" и т.н... Яко клиширано!
Смърт за некадърните шофьори! И да, жените не могат да карат (повечето) .. И младежите също, ама от ония мазните младежи, дето са се набухали 47654578457 човека в няква средно-малка количка, набичили са си тъпата музика, всеки се е показал през прозореца и дааааай газ.. ще убият някого още малко о.О
А жените са зле с маневрите.
Не чче мразя собствения си пол, просто няма толкова добри шофьорки...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
me tooПървоначално написано от Disrespect
На коя фирма си?
ами взимат ги от 2-3 пътПървоначално написано от make_you_mine
много е трудно да се сетиш....
Ако действително е така, пожелавам ти по-бързо да умрешПървоначално написано от AdekvatniteDaGoDuhat
![]()
ХахахаПървоначално написано от AdekvatniteDaGoDuhat
![]()
На мен на 19-ти ми е изпитаАма аз си карам добре - поне така казват останалите
За жените-шофьори - виждала съм и добри, но то практиката учи. И това не е само при жените - и при мъжете е така. Практиката учи. Иначе наистина има доста некадърни шофьри. Как си взимат книжките ли? Ачи лесно. Явяват се първия път-късат ги. Явяват се втори - площат си и си взимат книжката. Жив пример е един мой бивш съученик, който не можеше да ходи пеша в права риния ама взе книжка. Точно един месец след това му я взеха за минаване на червено. Най-смешноно е, че още първият път си беше платил и го скъсаха, защото се заяждал с изпитващият
Тъпо е така да се плаща щото пълните идиоти стават шофьори. Аз съм решила, че няма да си плащам ако ще и 10 пъти да си явявам на изпит - докато не си го взема сама няма да мирясам. То е най-лесно да си пратиш ама целта не е това, целта да умееш да караш правилно щото утре на пътя животът на останалите зависи от тебе...
А колкото до пешеходцине - е наистина има голями идиоти, изкачат ей така от нищото и ти набиваш яко спирачки, и гаранцията, че тия зад тебе няма да се набият в тебе няма... А за капак на всичко - повечето пешеходци са в нарушения ама почват да ти се карат едва ли не и да те изкарват тебе виновен...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Е хараби,кажете на кого плащате, да платя и аз,че не ми се занимава 2ри път да ходя на изпит.На изпитващия ли, на фирмата ли..
ЕлиданПървоначално написано от kPuCkA
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни