- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой им дава книжките на тия?!
На мен на 19-ти ми е изпитаАма аз си карам добре - поне така казват останалите
За жените-шофьори - виждала съм и добри, но то практиката учи. И това не е само при жените - и при мъжете е така. Практиката учи. Иначе наистина има доста некадърни шофьри. Как си взимат книжките ли? Ачи лесно. Явяват се първия път-късат ги. Явяват се втори - площат си и си взимат книжката. Жив пример е един мой бивш съученик, който не можеше да ходи пеша в права риния ама взе книжка. Точно един месец след това му я взеха за минаване на червено. Най-смешноно е, че още първият път си беше платил и го скъсаха, защото се заяждал с изпитващият
Тъпо е така да се плаща щото пълните идиоти стават шофьори. Аз съм решила, че няма да си плащам ако ще и 10 пъти да си явявам на изпит - докато не си го взема сама няма да мирясам. То е най-лесно да си пратиш ама целта не е това, целта да умееш да караш правилно щото утре на пътя животът на останалите зависи от тебе...
А колкото до пешеходцине - е наистина има голями идиоти, изкачат ей така от нищото и ти набиваш яко спирачки, и гаранцията, че тия зад тебе няма да се набият в тебе няма... А за капак на всичко - повечето пешеходци са в нарушения ама почват да ти се карат едва ли не и да те изкарват тебе виновен...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..