.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Онова момче?

Zdr all,ima edno mom4e,zaradi koeto kopneq adski mn naistina,zapoznahme se lqtoto toi be6e na po4ivka v moq grad i tukmo si trugva6e i se zapoznahme prosto,nz,kak stana,razmenihme si skype-ovete i ot togava do sega si pi6em po cql den,prosto,toi e strahoten i mi prizna,4e mn me e haresal,az su6o my kazah tova,no ima edin problem,toi e na po4ti 400 km ot men,naistina dale4e,govorim si po tela,pi6em si sms-i i prosto toi e strahoten,taka mi se iska da se vidim pak tova e edinstvennoto ne6to,koeto iskam za Koleda da sum s nego sega ot nqkolko dni si imam priqtel,no ne moga da go luja,mislq postoqnno za drygiq,i mislq da go ostavq da sre6ne dryga,prosto iskah da izleq vs,koeto mi teji ako moje da mi dadete suvet,6e sum vi blagodarna priemam vsqkakvi kritiki mersi na vs,koito pro4etaha temata

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

еми той явно е много далеч от теб а колкото и да те заболи ...е,знаем че любов чрез писма (или подобни) просто нестава.... нз дали првилно ще постъпиш като скъсаш с това момче но просто не го лъжи...няма смисъл.забрави онзи който е далеч от теб (освен ако не смята да се мести в твоя град или нещо от сорта) и продължи напред...ако решиш че сегашното ти гадже би могло да е бъдещето за теб...ок ..ако не-просто бъди известно време сама и реши какво искаш УСПЕХИ
    All you need is love =]

Цитирай Първоначално написано от kissed_by_rose
    еми той явно е много далеч от теб а колкото и да те заболи ...е,знаем че любов чрез писма (или подобни) просто нестава.... нз дали првилно ще постъпиш като скъсаш с това момче но просто не го лъжи...няма смисъл.забрави онзи който е далеч от теб (освен ако не смята да се мести в твоя град или нещо от сорта) и продължи напред...ако решиш че сегашното ти гадже би могло да е бъдещето за теб...ок ..ако не-просто бъди известно време сама и реши какво искаш УСПЕХИ
    mersi za suveta,zna4i mom4eto ima 4i4o v moq grad i vak idval ponqkoga,no zimnata nqma da e tyk,4ak po-natatuk i to ne e sigyrno

Голям фен Аватара на Crazytu
    Съгластна съм ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Може да прозвучи малко рязко, но лично аз не виждам шанс. Разстоянието е много, а това рано или късно ще се превърне в проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Съгластна съм ..
    Аз също

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    оставяй сегашния си приятел и карай момчето да прекара 1-2 деня с теб около празниците (ако е достатъчно голям)
    na 15 e nqma,kak da stane

Град
    Габрово
    Това наистина си е доста голямо разстояние. Знам, че казват,че ако двама човека се обичт, то разстоянието няма значение, но все пак той е на 15.... Това означва, че наистина нещата са обречени на неуспех.
    Моят съвет е същия като на останалите- примири се и се опитай да продължиш напред. Но и недей да лъжеш сегашния си приятел- остави го и остани за малко сама. Все пак той с нищо не е виновен.
    Успех и от мен.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Забрави за момчето, което е далеч от теб...Тази любов няма бъдеще.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Миличка, казват че за любовта граници няма и само от теб зависи какво ще стане от тук нататък. Сигурно е че ще се видите отново рано или късно, но си помисли до колко може да си щастлива без физическа близост с него. Тази връзка с смс-ите и обажданията може да продължи много дълго, но рано или късно един от двама ви ще се откаже, защото това положение не е приятно за никого. По-добре продължи напред сама, дай си време да преглътнеш всичко и когато се почувстваш отново свободна си дай шанс за нова връзка. На този етап не е добре да се наспилваш. Успех!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Не лъжи приятеля си, който не обичаш. Не се залъгвай! Кажи му, че има друг, по-важен за теб. Дори и с твоето любимо момче да ви делят километри разстояние, важното е да съществува любовта и по този начин километрите стават незначителни. Но все пак ти решаваш дали ще осъществиш подобна връзка.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мисля, че по - добре ще бъде ако си останете приятели, щото и аз не виждам никакъв шанс
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Това, че сте се харесали през лятото и, че се разбирате по скайп, смс и т.н. не значи, че 100% сте перфектни един за друг. За мен повече от приятелство по интернет не може да има. Дори и двамата да си говорите по цял ден и да си се радвате и да мислите, че сте влюбени.. по-скоро се залъгвате. Какво ви кара да мислите, че ако по цял ден се гледахте на живо нещата щяха да стоят по същия начин?
    Както и да е. Дори и наистина да сте перфектната двойка, няма смисъл. Живеете в различни градове, трудно ще ви е да поддържате каквато и да е любовна връзка без след време да ви писне да се виждате по веднъж на месец или каквото там. Останете си приятели. Така и на него ще му направиш услуга. (:
    Обясни на сегашния ти приятел как стоят нещата и го остави ако решиш, че нямаш чувства към него. А друг е въпросът, че щом в момента си имаш приятел, то това само по себе си значи, че подсъзнателно не вярваш, че връзката с другия е осъществима и търсиш някой друг. (:
    Рано или късно ще го превъзмогнеш онзи и после ще се радвам, че поне сте останали приятели.
    The only time you run out of chances is when you stop taking them.

Напротив,има бъдеще любовта им.Щом аз успях да поддържам връзка с момче от друга държава,значи може да съществува и такава между хора от различни градове.А и 400км.не са толкова много.Има си влакое,автобуси,коли...има начин,стига да има желание.Въпроса обаче е в това дали се обичате и го искате. Едно е да си говорите нон стоп по телефона и да си обеснвате колко се харесвате,друго е да се обичате и да сте готови на всичко,само и само да се видите.

Не ги знам на по колко години са, какви са им възможностите да се виждат и т.н., така че разбира се, че не мога да кажа със сигурност какво може и какво не може да стане. (: Това, че вие сте били достатъчно сериозни и сте искали да поддържате връзката ви определено не значи, че всички могат да го направят. Ако са на по 15-16 шансовете им не са особено големи, тъй като са все още зависими от родители, училище и подобни. Ако вече са пълнолетни тогава да, възможно е.
    Но каквото и да решат, аз ги съветвам да не се хвърлят веднага и да решават, че това е! Обичат се и нищо не може да спре любовта им! Нека първо се опознаят по-добре на живо, да видят дали наистина имат възможността да се виждат от време на време и ако и тогава се получта нещата тогава супер, радвам/е се за вас. (: Само имайте предвид, че желанието е едно нещо, а възможността тотално различно. Не се надявайте на празни работи - само се наранявате така.
    Все тая. Успех и дано намерите начин да се виждате или нещо подобно.
    The only time you run out of chances is when you stop taking them.

Незнам, може да и да се повтарям с някой, но както и да е .. аз мисля че такава връзка няма бъдеще ... разбирам те мн добре имала съм подобен случай .. сега ти е гадно ноо след като срещнеш подходящия, който да ти грабне акъла както това момче, ще разбереш, че няма смисъл връзка от разстояние ... просто няма смисъл...
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си