Защо не може малко мир да има за мене...и все във филми се забърквам!!!
Леле...побърквам се вече!
Преди няколко месеца скъсах с "любовта на живота ми",повечето знаете за него...Иво... http://www.teenproblem.net/f/viewtop...564&highlight=
Ето я историята...приключила...уж.. .
Той замина на морето,аз също,но не се сдобрихме...той се върна в София,аз останах..3 месеца.3 месеца,свободна и дива...много грешки и много хубави неща,но си живях пълноценно!
Бях с други момчета...държах на тях,но на Иво звънках честичко да го чуя и...чувствата ми си бяха същите. Излизах с други за да се отвея. Но след време Иво започна да не ми вдига,и за няколко седмици спряхме всякакви контакти.
Върнах се в София...звъннах му,говорихме си и...се видяхме.
Започнахме наново,но...пак не се получи. Той не желаеше да ми прости и постоянно проблемите изникваха наново и наново...спряхме да се виждаме,тогава се запознах с Анастасиос http://www.teenproblem.net/teenid/po...ita/11478.html
С Иво се блокирахме...скарахме се 300 пъти и пак се търсихме...той си имаше приятелка,аз си имам Анастасиос...обаче започваме да си пишем в скайп и след 10 минути тъпи теми от ежедневието започват сълзички и мечета...колко ми липсваш...виждаме се...дефакто нищо не предприемаме. Последния път му казах,че ми писна да вървим без да се движим и му казах...или си с мен сега и завинаги след като толкова много ме обичаш...или ме забрави и си тръгвай завинаги!
Бях разплакана и стоях и чаках отговора му...той започна..ама не мога да ти кажа от сега,това е много сериозно нещо...думи нямам...(за което си беше прав,въпреки,че сме обсъждали 1000 пъти бъдещето си) и аз му казах...тогава..."довиждане"
Той се обърна и си тръгна и вече никога не го видях.
Изстрих всичко което ми напомняше на него и продължих напред с Анастасиос. Днес самичка осъзнавам,че колкото и да не ми се вярва съм лудо влюбена в Анастасиос...Не мога да кажа,че го обичам,но понякога наистина ми се ще да му го изкрещя. Много съм объркана,но ме е страх да се отпусна напълно. Виждам го колко е влюбен в мен,не малко негови хора ми го подсказаха...а и глупавото му държание нерядко ме навежда на тези мисли.
Сега...така да се каже сме в разцвета на връзката ни. Но не знам какво ще стане за в бъдеще...той е грък,учи тук дентална медицина и след завършването си,ще се върне в Гърция... Пределно ясно ми е,че ме крие от техните и вероятно ще си има неприятности ако разберат...знам ли...за сега като си говорим само ми казва...аз съм дошъл тук да уча,а не да въртя любов и ще имам неприятности...
Но и не говорим много...даже само 2-3 пъти сме споменали,но ми е ясно какво става,щом като звънне гръцки номер слага пръст на устата ми за да запазя тишина. И въпреки всичко много се грижи за мен,мечтаем си...онзи ден ме пита...страхувам ли се от любовта...
Романтичен е и наистина държим един на друг.
Нооо...Иво..взел та ме отблокирал и ми писа. Уж невинни разговори в продължение на седмица,а вече имаме уредена среща за понеделник.
Не мога,не мога,не мога!!!
Искам Анастасиос...не ми се ще да си губя връзката,но толкова обичам Иво,че сърцето ми се е сцепило на две между тях Мога и сама да си оправя заглавието