.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    А я кажете някой знае ли в На тъмно колко е,но без обеца?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Мисля да организираме Руди Фенклуб.
    ...И на мен ми направи впечатление,че много го споменават...Една приятелка обеща да дойде с мен...Аз само знам,че имал много татуси.

А односно онова момиче,което написа,че е грозно да имаш пиърси и,че така момичетата ставали по-горзни,ще кажа-ти така си мислиш. Може на теб да не ти харесва,но все пак всички сме различни...Не е на добре да си налагаш така мнението односно пиърсите.Особено сред хора,които ги харесват.
    Момче е. Мъж, по-точно.
    mindscan

Dobre de taka i ne kazaxte kude e nai dobre da se napravi i na kva cena
    Az li4no nqam mn doverie na xoricata ot art studiata 6toto ne sum sig kva xigiena spazvat pri probivaneto (imam pedvid dezinfikcirat li se i tn) ama se pak pomognete :P
    Je me suis laisee rever
    Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
    L'echo de l'espoir..
    J'ai ouvert mon coeur
    J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
    de qui j'etais sourd

Цитирай Първоначално написано от Monkata154
    Dobre de taka i ne kazaxte kude e nai dobre da se napravi i na kva cena
    Az li4no nqam mn doverie na xoricata ot art studiata 6toto ne sum sig kva xigiena spazvat pri probivaneto (imam pedvid dezinfikcirat li se i tn) ama se pak pomognete :P
    Кви арт студиа, бе?
    Отивай да те дупчи козметичка или лекар тогава.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    ...И на мен ми направи впечатление,че много го споменават...Една приятелка обеща да дойде с мен...Аз само знам,че имал много татуси.

А односно онова момиче,което написа,че е грозно да имаш пиърси и,че така момичетата ставали по-горзни,ще кажа-ти така си мислиш. Може на теб да не ти харесва,но все пак всички сме различни...Не е на добре да си налагаш така мнението односно пиърсите.Особено сред хора,които ги харесват.
    Момче е. Мъж, по-точно.
    oh,rly?

Ем, че на мен единия хеликс ми е 30лв. от НаТъмно .. едва ли ще намериш някъде по-евтино .. ;]

Produpchi se sama ne e slojno osobeno kato e industrial day na niakva priatelka da te produpchi i gotovo

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline

Момче е. Мъж, по-точно.
    oh,rly?
    Не говорех за Руди.

А за хоум дупченето... не се оставяйте на някого, който и бегла идея си няма какво прави...
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си