- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кога ше пуснат датата ?
да го закрият бе, деба малоумниците са във форума - най-големите тъпанари в Бг на едно място, търсете ги в дата.бг![]()
@kypo, т'ва ще го приема за ЛИЧНА ОБИДА !Първоначално написано от kypo
Сега модовете и админите могат да си свършат тяхната си работа!
Тук в темата не се изисква да определяте кой какъв е!
Автора зададе въпрос, на който само админите на Data.bg могат да отговорят, но вярвам, че правят всичко по силите си за да работи всичко нормално.
Точка по въпроса!!!
не искам да те обиждам защото съм чувал все добри неща за теб, даже и по телевизията и те уважавам много дори и да не те познавам лично! ама май съм те виждал в матрицата в люлинПървоначално написано от IvoKabakov
![]()
и аз пишех във форума на датата ама е безнадежден, хайде нека не са всички малоумници, но 85% са пълни идиоти и някакви хлапетии... просто отдавана форума на датата стана банален и скучен, затова и не се подвизавам там
поздрави
пуснаха я, пак я шътнаха...после пак и пак....
То уж я пуснаха ама пак я спряха.. ама е супер шит де!Старата беше по яка
Привет, привет и на двама ВиПървоначално написано от Raybeez
![]()
@Raybeez - не се бъркаш - все още съм си аз, макар да съм виждал и други юзери с такива инициали. Моите поне знам от къде идват
@kypo - във форума на Датата съм от 2003 година. Познавам доста юзери оттам и мога да кажа само хубави неща за тях. Всеки един форум има такъв облик, какъвто ние му го придадем. Виждал съм форуми, където можеш да паднеш от смях и нито една смислена тема , но има и такива, в които можеш не само доста да научиш , но и да откриваш. Не правя реклама на Датата, но винаги когато съм търсил отговор на който и да е въпрос съм откривал отговор, да не говорим за подкрепата. Всеки има право на мнение, моето е това![]()