- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- preebahte foruma..
predi si be6e mnogo po-dobre,ne govorq samo za dizaina, a i za pravilata... ve4e po4na vsqka tema da se zaklu4va i istriva(znam 4e i tazi 6te se zaklu4i za6toto ne e na kirilica i po o6te 20 razni to4ki ot "nakazatelniq kodeks") predi be6e mnogo po-interesno a sega.. e dosta umrqlo v foruma, vse pak nali za tva sme teenove za da si pozvlqvame malko pove4e svoboda.. ne da ni darjat kato zatvornici s 300 pravila koito nqma i da gi zapomnim taka ili ina4e ! tova be6e ot men dano nqkoi q pro4ete predi da q zaklu4at/istriqt![]()
![]()
Първоначално написано от Nen0RmalniK
+1 сега е някакси не ми е много интересно вече в тоя форум. А и с тоя дизайн с некъв сняг![]()
Дарих ти точкаПървоначално написано от pezataa
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко сме разумните.
Ааа и ще ти кажат,че не е за тоя разделПървоначално написано от Nen0RmalniK
![]()
Първоначално написано от pezataa
i mene tva sus snega ne me kefi hi4Първоначално написано от pezataa
Да и аз съм съгласен...и ника си загубих заади тия нови глупости
И тоя доктор Тийн не ми отговаря на въпроса 4 пъти вече...то и си мислех, че ника е проблема и за тва го смених, уж за момент, ама кво стана...не мога да го променя...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Първоначално написано от chokolate_girl
мерсиии![]()
![]()
Няма да ебаватеее![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
какъв ти е въпроса? дай аз ще ти отговоря...доктора е зает явноПървоначално написано от amadeus
![]()
Излишен спам.. пък и на форума му няма нищо... все същия си е.. проЗто ви искате да се лигавите и флооди, но не става така.. дори темата ти не е за този раздел.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
[quote="pezataa"]аз пък цели триПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Вече има сума ти теми за това. Заключват се, защото нарушават правилата. Точка по въпроса!