- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството
Възможно ли е истинско приятелство между момче и момиче? Или винаги поне 1 от двамата изпитва нещо повече към другия ?![]()
Извинявай,но запи галеното име на запек ли е?![]()
естествено че някой ще изпитва нещо повече .... а и такава дума приятелство вече май нямавсички са някакви използвачи
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ще ме умориш някой ден
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Мии така ми звучииПървоначално написано от MakeMeFeel
запии
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
Еми уж Не е, Запрян е![]()
Еми .. сори брат тръгна ти прякораПървоначално написано от zapi
![]()
Ооооо усещам логиката тии мммм даа твърда е.Първоначално написано от zapi
Има приятелство между момиче и момче, но се получава много рядко- ако между двамата няма и грам химия. Иначе обикновено единия хлътва. Вариянт е ако сте приятели от деца- така рядко се случва някой да погледне на другия като сексуален обект.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
мм да тук съм съгласен с теб, въпреки че съм си го изпитвал на гърба, ама е прекалено сложно за разправянеПървоначално написано от Lady_AMG
![]()
На мен двама от най-близките ми приятели са момчета и все някога през главата са ми минавали и мисли за "нещо повече" с тях,но сам се успокоявала.Някой горе попита дали все още има приятелство - Да има!И то ми е много по ценно от любовта,която идва и си заминава![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Един от най-близките ми хора в този живто е момче и между нас съществува само и единствено приятелство.Нито един от двамата не би си признал,че е хлътнал по другия,защото приятелството ни е твърде ценно.И все пак чисто приятелство едва ли може да съществува между момиче и момче.Винаги ще има някоя и друга искра.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Да, възможно е да същестува, но е доста трудно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
лично аз съм имала приятелство с момче но след като той имаше други чувства към мен а пък аз не поговорих с него и се получиха нещата даже мога да кажа че след като поговорихме за този проблем станахме много по близки приятели отколкото преди..но момче и момиче само приятели-рядкост е в днешно време
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Почти всички споменатават, че приятелство между момче и момиче не може да ида.Да ама аз не съм убедена!Аз съм единствено момиче в мъжка компания а едното от момчетата ми е най-добрия приятел.Много пъти сме говорили и съм се убеждавала на 100% че не може да има нищо между нас.Той ме има като по малка сестра и аз като по голям брат.А и е много по хубаво да имаш приятел момче-винаги може да ти каже как изглежда една жена отстрани и да разбереш толкова неща за мъжете.Неща и качества който жените имат но лъжат за да ти направят мръсно или нямат!
най-добрия ми пирятел е момче и се познаваме от 3 години вече споделяме си всичко но отначалото не беше така бях влюбена в него после всичко отмина но дотогава беше мн гадно...може да има приятелство между момче и момиче но зависи мн от хората.Ние двамата си решихме че няма да рискуваме да си развалим приятелството с моменти овлечения и ето ни сега![]()
Ако и двамата са обвързани е по-лесно...
Почти винаги приятелството прераства в нещо повече,било то споделено,или не..и с мен се случи това..е,в крайна сметка пътищата ни се разделиха и сега нито има любов,нито е останало нещо от приятелството..жалко..![]()
И все пак..има приятелство,и да-възможно е..по този начин лицата научават повече за противоположния пол ии..абе по-различно си е![]()
Приятелство,да съществува,но само приятелство мисля,че не...
Възможно е да има само приятелство без чувства, макар и рядко все пак е възможно.
ми разбира се да че е възможно!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Приятелството се среща по трудно от любовта .. с момиче ... но все пак се среща ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
от 2000 година потдържам приятлство със една момиче и от тогава всеки ден се чуваме по 1-2 пъти на ден и през времето е нямало свалки от двете страни.и отг. ми е ДА възможно еПървоначално написано от zapi
Ми според мене няма приятелство между момиче и момче. Поради простата причина, че повечето момчета мислят само с долната си глава. А момичетата се привързваме тооооолкова лесно към някои и понякога сме толкова лесно влюбчиви, особенно ако някой ни разбира и изслушва ... Не знам според мене е така . Винаги ще има чувства поне от едната страна,но друг е въпроса дали момчето/момичето ще намери смелост да ги сподели от страх, да не загубят приятелството си. Това че някои не си признават чувствата, съвсем не значи че ги няма ...
Ем при всеки е различно... Един мой приятел казваше, че няма жени приятелки има просто жени с които не си спал...Първоначално написано от MakeMeFeel
ама той си е идиот завалията
... според мен има... поне аз познавам 3-4 които са едни от най-добрите приятели и съм горд че ги познавам
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682