Плановете за бъдещето са нещо много, много важно.
Когато тия планове се различават, перспективата в целите отношения е нулева... Връзката няма смисъл и бъдеще, както и няма стабилна основа.

По-добре не лягай с него, освен ако не си мазохистка и после не искаш да се чувстваш жалка, унизена, използвана и още по-НЕИСКАНА и НЕНУЖНА - каквато за съжаление си сега в момента. В крайна сметка този човек ти е казал че не желае връзка с теб и си му кажи-речи безразлична; просто го привличаш сексуално и нищо повече.. Единствения му мерак е да те оп'не..

Чувствата му няма да се появят ако си легнеш с него, дори напротив - съвсем си стопяваш така шансовете, които като гледам не са големи и без това /хей, само не се натъжавай..! намери си човек, който иска да те обича и има по-задълбочени интереси към теб!/

Ако му се вържеш не се надявай да те пожали - мъжете са по-елементарни и тва е. Ще пренебрегне набързо факта че имаш силни чувства към него, ще те наебе, след секса ще си обуе панталона и ще си замине. На разплаканите ти очи ще отвърне че никой не те е карал да си лягаш с него и че ти е казал пределно ясно че няма сериозни намерения към теб /дори отчасти ще е прав /

Така че, спести си този дискомфорт и просто заживей с мисълта (тъжна или не), че това момче не е за теб и нямате общо бъдеще.
Бъдете си приятели, но дотам... наистина е твърде лоша идея да преспиш с него предвид твоите чувства и неговите

И те съветвам да бъдеш на принципа всичко или нищо.. такива половинчати истории "Аз го харесвам, той мене не, ама дай все пак поне да преспя с него" аз въобще не одобрявам. Не носят нищо добро!

Бъди сигурна, че няма да сгрешиш ако му откажеш секса - наистина е ВАЖНО какви чувства влагаш в цялата тая работа ТИ, и какви чувства влага ТОЙ /в конкретния случай - никакви / Още повече че предвид горящото ти сърце е истинско самомъчение да се подлагаш на такива неангажиращи, нетрайни отношения, в които няма капчица любов, а само животинско привличане и скапан мъжки нагон.. На мен не ми звучи привлекателно да се подлагам на това...

Хора, разберете, че заради това се прецакват връзки, или се разрушават още неизградили се такива! Важно е какво очакват хората, преди да се "гаджосат". Важно е какво искат. Важно е дали и двамата имат планове за сериозни отношения.
Проблем е когато тези желания свързани с бъдещето не съвпадат... чудя се как да го кажа на по-прост език...
Това е едно от важните неща в една връзка - да имате общи намерения.. иначе нищо не е 50/50
Не всичко е привличане... Същинската част е доста по-сложна!

Успех.