.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    mmm vij sega...az sushto sam go pravila tova s momchetata obache za mene e bilo samo za razvlechenie...ili moji bi kogato se skaram s pr mi tyrsq yteha pri dr...za tova ne i obrushtai vnimanie... :P

Град
    Габрово
    Просто излезте и говори с нея очи в очи.Кайи й всичко и поискай от нея и тя да е искрена с теб. От там нататък според нейните думи и цялостния разговор , ще имаш доста по-ясна представа за нещата.
    И все пак в момента тя ЛЪЖЕ приятеля си. А дали няма да направи така и после , когато евентуално е с теб....? Помисли над това и сам реши как да постъпиш.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ostavi vremeto 6e pokaje,kakvo 6e pravi6,za sega,ostavi ne6tata,kakto sa
    +145

Бате бих те сритал ако съм на местото на приятеля и.никой не го засяга влюбил се харесал нямаш право да закачаш нечие момиче без значение тя колко е нормална и на моята понеже съм по хитър от някоя група хора имам на моята приятелка име парола скайп софиянци доброволно си ги разменихме и си имаме пълно доверие даже сме щастливи от повечето които пищят скупе няма да го дам лична свобода абе go ahead и ги виждам като вляза в нейния профил и се почва въпреки че е написала обичам еди кой си има ме на главната страница в гадже и нагли типове като теб се опитват 'ама искаш ли да разнообразиш' ама дай да съм ти любовник' ем му казваш 100 пъти абе имам си СЕРИОЗЕН приятел ем нахалниците не спират така че си намери свободно не обвързано момиче без драми интриги и триъгълници успех и нищо лично мое мнение пък и представи си момичето колко е наивно за да се подлъже от 1 сайт и да забравя за приятеля си

Цитирай Първоначално написано от arfraidofmyself
    Zareji q ... Ot tova koeto kazvash ne si zaslujava da i obru6ta6 vnimanie.. haresvala priqtelq si, puk izliza s tebe, durji se milo(daje pove4e ot milo) i te oburkva.. ako ti e trudno da q zabravish, prosto izvestno vreme se opitvai da se zanimavash s dr ne6ta, i postepenno 6te ti otmine..
    Значи, аз ако искам да кажа, че обичам приятеля си, трябва да се закуча вкъщи и да се държа грубо с останалите? Имаш невероятна логика, поздравявам те! От теб би станала идеалната играчка за някого.
    Явно се чувства привлечена от теб, което не винаги значи, че не обича приятеля си. Просто не винаги тези неща имат нещо общо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от ceballos1990
    Бате бих те сритал ако съм на местото на приятеля и.никой не го засяга влюбил се харесал нямаш право да закачаш нечие момиче без значение тя колко е нормална и на моята понеже съм по хитър от някоя група хора имам на моята приятелка име парола скайп софиянци доброволно си ги разменихме и си имаме пълно доверие даже сме щастливи от повечето които пищят скупе няма да го дам лична свобода абе go ahead и ги виждам като вляза в нейния профил и се почва въпреки че е написала обичам еди кой си има ме на главната страница в гадже и нагли типове като теб се опитват 'ама искаш ли да разнообразиш' ама дай да съм ти любовник' ем му казваш 100 пъти абе имам си СЕРИОЗЕН приятел ем нахалниците не спират така че си намери свободно не обвързано момиче без драми интриги и триъгълници успех и нищо лично мое мнение пък и представи си момичето колко е наивно за да се подлъже от 1 сайт и да забравя за приятеля си
    Wrathchild и ти си мното права за мен

Град
    Newp0rt ..
    мхмм .. как му се викашее .. ?? КУРВА .

Приятелчее така или иначе едва ли ще се оженитее ..

такачее хвани се стегнии и я зарежии ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Помагаш, като ми разказа твоята история, ми дава надежда, че момичето може найстина да е объркано и да има шанс да иска да е с мен ... а да влюбен съм и много искам да съм с нея, аз въпреки, че тъгувам ужасно много, не мога откакто я видях преди 3 дена за последно нямам мир ... искам пак да я видя и просто не мога без нея.
    Да ,ама не си .Тя е доста ... да не казвам какво (хем ти дава надежди ,излиза с теб дори когато има приятел,който най вероятно лъже,помисли си дали си струва,и дали не би направила нещо подобно с теб ) .Може да си играе просто,не и помагай в играта или и казваш "Или с мен или с него ,решавай",ако съответно те обича ще избере теб ,но според мен едва ли и това за нея е просто едно увлечение
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 9:47 am
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ligggla
    Трябва да поговориш с нея.. или поне да ти отговори защо се е държала толкова кокетническо ?! Тогава ще ти се изяснят доста неща според мен ! Успех !!!

+

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ceballos1990

И ти му викаш на това "имаме си доверие" ? Че то момичето няма абсолютно никаква лична свобода от теб, ти я следиш нон-стоп и навсъкъде... това не е доверие. Доверие и точно обратното - когато даваш лична свобода на човека до тебе и вярваш и знаеш, че той няма да злоупотреби с нея! Горката ти приятелка... чак се чудя как търпи... Аз такова нещо няма да изтрая и 2 дни някой да ме следи и да има пълен контрол над всичко, което правя...

По темата: Не е хубаво да се занимаваш с обвързани хора - има си връзка, пирятел не е хубаво така да им се намесваш, но в случая и тя има вина понеже ти е дала някакви надежди... Най-добре я помоли да се видите и поговорете - попитай я защо се държи по специален начин с теб, а след това ти казва да не задълбочавате...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in the reality : )
    Запознавате се в сайт. Тя се рови из сайтовете и се запознава с момчета и излиза на срещи с тях, въпреки че си има приятел.
    Гали те по ръката, прегръщате се .. и това на втората-третата среща. А после ти казва да не се задълбочаваш в чувствата си към нея.
    Защо едно момиче, което обича приятеля си ще влиза в сайт и ще се запознава с други момчета. Дори да те харесва първо се замисли защо изобщо е тръгнала да търси друг.
    Явно си търси някаква авантюра. Не се занимавай с нея. Щом тя обича него и МОЖЕ БИ харесва теб е напълно внъзможно да харесва и още 5-има. Не можеш да се довериш на такъм човек.
    Винаги съм била на принципа, че предателят на врага ми скоро ще предаде и мен.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Добре бе, хора, какво й е курвенското?
    Имала профил в сайт за запознанства. Хайде стига, на бас, че половината от вас имат! Тези сайтове вече отдавна не са с цел 'искам да си намеря гадже'.
    Запознала се с него. Аз да казвам ли колко мои познанства са започнали в интернет (пък макар и не точно в такива сайтове)? Ама 'айде, няма, че току виж и на мен ми се разнесла славата.
    Излязла била с него. Е, леле, то момичето се е оляло. Не я е срам, да си подаде носа от вкъщи, че да се запознае лично с някого. Че и с момче. Прави сте, лека е!
    Държала го за ръката. Прегръщала го. Е и? И аз се прегръщам с приятелите си, без да влагам нещо кой знае какво в това.
    Някой би ли ми обяснил, по каква извратена логика вие смятате това, че тя е излязла с момче, различно от гаджето й, за курвенско? И вие самите, като се хванете с някой/я, отрязвате ли си всички контакти с другия пол? И започвате ли да се запознавате с хора само от вашия?
    И тя му е казала още в началото, че си има приятел. А знаете ли какво, половината 14-15 годишни пикльовци (визирам и двата пола) биха се понатискали малко на пейката и чак тогава единият да каже 'ама аз си имам гадже'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Някой да забеляза, че темата е от 2008?

Инак всички сте супер компетентни.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Някой да забеляза, че темата е от 2008?

Инак всички сте супер компетентни.
    Явно някои проблеми са непреходни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си