Ужасна ситуация - моля помогнете, не мога така повече ;(
Та нека да разкажа за какво става въпрос първо, и после ще питам.
Преди около месец и половина се запознах с момиче, чрез сайт за запознанства(имащо си приятел) - писахме си горе долу толкова време почти всеки ден. Аз още преди да сме се видели вече я харесвах. Когато дойде момента да излезем ... още щом я зърнах осъзнах, че съм се влюбил в нея толкова силно колкото никога през живота си. Излизахме точно 3 пъти, като не бяхме заедно за по-малко от 6-7 часа всеки път.... тук идва първият ми въпрос към вас. Още на 2рата среща ( тъй като знаех, че има приятел не исках да правя прибързани неща), тя ме хвана за ръка толкова нежно, и започна да ме гали - найстина не беше обикновено ... така беше почти по време на цялата среща с такова държание. На 3тата среща вече бяхме за р1ка почти през цялото време, галеше ме ... допускаше и аз да я прегръщам и постоянно ми вмяташе дребни ласкателства ... даже на края на тази среща едвам не се целунахме. - според вас при тези положения - това не е игра нали, не знам момиче, което да няма поне малко симпатий към някого да се държи така с момче, и не знам какво да мисля. До тук беше добре, обаче почти веднага след като се прибрах, тя ми каза да не задълбочавам чувствата си към нея и ... най-внимателно ме отряза. Според нея всичко ми е наред, обаче обича приятеля си ... тогава защо се държа така с мен . В момента вече 3ти ден се чувствам ужасно, не намирам смисъл в абсолютно нищо ... дори други момичета не ми правят впечатление по външност само дори. Ужасно е и не знам какво да правя, а в същото време ако мога да съдя по това което ми пише и тя страда, защото аз страдам .... не знам какво да направя, как да постъпя, какво ще ме посъветвате от това което прочитате, ако имате въпроси, ще отговоря. Казва , че не съм и безразличен, а в същото време обича приятеля си(или поне така изглежда) ... какво да правя
Само да допълня ... тя е съвсем наясно вече с дълбоките ми чувства към нея