- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля, че баща ми изневерява на мама.
zdraweite..bashta mi e stanal korenno razli4en 4owek!!!imam 4ustwoto 4e si ima druga i mama ne edinstwena w jiwota mu..wseki p1t kato mu se obadq i go vpitam kade e i toi mi kazwa 4e e w centara A TOI IZOBSHTO NE RABOTI TAM..oshte taka widqh i edni negowi snimki ot banketa mu koito me p0tresoha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bashta mi e celunal po buzata nekwa shibana kurwetina..posle oshte edna i ustnite im sa po4ti edna do druga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pls kajete kakw0 da prawq molq wi se TEMATA NAISTINA NE E EBAWKA..da kaja li na mama ili da sabera o6te "dokjazatelstwa" .. ?![]()
Доказателствата май май са на лице по добре първо поговори с баща си и ако не се промени и събереш още доказателства разкажи на майка си!Но имаи в предвид че може да слоиш край на семейния ви живот!
остави баща ти като голям човек да си прецени какво да прави.. не дей да поемаш толко голям товар, защото последиците могат да бъдат пагубни за семейството ти, просто не бързай и не действай под влияние на емоциите![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
+1. Попринцип на майтап ли, наистина ли, но съм заявявал на родителите си, че ако "съгрешат" ще ги намеря и ще си понесат последствията. Приемайте го както искате.Първоначално написано от evi_vd
![]()
Но това е наистина сериозно, събери повече доказателства и ако си сигурна говори с баща ти.