- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да отида ли?
Zdr all.Onq den edno mom4e mi dade pulnom.v skype.I tova mom4e se okaza,mom4eto ot reisa,s koeto se gledahme.Razpitval moita fr za men i mi nameril skype-a.Toi mi kaza,4e iskal ne6to da se poly4i m/y nas i az my kazah da izlezem da se opoznaem.Suglasi se,no ne hodil po kafeta i osven tova e metal/men me kefqt metali/.Ta me pokani v Petuk ve4er na klub,kudeto se subirat metali.Ta vuprosa kum vas mi e,da otida li?pri polojenie,4e ne go poznavam dobre?i ako ne,kude da otidem?molq vi daite nqkoi ideqmersi na vs,koito pro4etaha temata
![]()
т.7
krem4et0
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен отиди,но няма да е зле да завлечеш някоя твоя приятелка с вас ,за да не си сама...все пак ти сама каза,че не го познаваш добре![]()
Малко сме разумните.
отиди,задъжително!!!иначе може да си изпуснеш шанса...
Тичкай,какво чакаш:P
Za6to li jivota e truden?Za6to li ima salzi?
za6to li 6tastieto e tolkova malko i vse nqkoi 6te go zaboli!
+ да, и така става,но дори да си сама отиди и не изпускай възможността за нова връзкаПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
Руса кукличка
отиди :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да отиди но земи някоя приятелка с теб защото наистина както казваш не го познаваш добре, а от друга страна ако не идеш испускаш шанса си ....успех
![]()
хмм Моето предложение е да идете само 2-мата на разходка на центъра или в градската градина..., метал клуб не ми се вижда подходящо място за 1-ва среща. Успех
Отиди , метълчетата могат да те зарибят с хероинче , да ти хареса и да си направиш сефтето...
да върви но вземи задължително някоя твоя приятелка!успех..
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ако се решиш да отидеш в клуба, задължително вземи приятелка с теб. Иначе добра идея е да се разходите, вместо да ходите в този клуб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
кино,разходка и т.н мисля че е по-добра идея отколко метал клуб а ако толкова държиш да е там взимаи приятелка и се веселете :P
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
отиди(може да земеш и някоя фр/ка да наглежда нещата
)
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не мисля, че е удачно.. би следвало първата ви среща да сте само двамата, за да се опознаете и да си обърнете достатъчно внимание. Едва го познаваш , той те кани на някакъв (съмнителен според мен) клуб, не знаеш какви са му намеренията, възможно е в тази компания да се чувстваш дискомфортноДръж се на положение, на твое място не бих отишла. Успех
![]()
Пак ли момче от рейс бе...кажете ми кои са тия пусти рейсове с тия красавци и аз да отида да се нагледам..![]()
А иначе по темата:ИСКА ЛИ ПИТАНЕ?!ОТИВАШ ЕСТЕСТВЕНО.![]()
![]()
Дет са вика : "птичето веднъж каца на рамото" .. отиваййй !!![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Отиди![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ми и аз слушам жици, ама някой да ме мъкне на 1ва среща по клубове...![]()
Поговори с него.
Предполагам си нормална, а аз обективно казвам (и заявявам!) че голяма част от жицарите са доста... нетипични и странни, в негативния смисъл..
Кажи му че не би се чувствала комфортно на подобно място и предпочиташ да се разходите някъде.
В крайна сметка той като не ходи по кафенета, защо ти да ходиш по метълските му клубове?! Там ще е пълно с диваци (мда, повечето от "дивите метъли" са баш като чалгарите - same scum, different music) и най-малкото ще се чувстваш странно в така среда, където си различен от всички (това е силно изразено за подобни места - метълски кръчми, както и чалгарските дискотеки де.. просто твърде крайни места, според мен...)
Сигурно ще скива някой свой познат или направо ще си има среща с компанията си и като се заговоряяяяят, пък ако ви се и натрапят..Ще има да ти е тъпо и да се чудиш как да излезеш от това място колкото се може по-скоро... Ох, чакай че вече ти набих някъв филм, пък то момчето може и да е добро и да не стане точно така, но... винаги трябва да се мисли най-лошото възможно...
Най-добре се договорете за друго място.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Съгласна :P Все пак поне малко трябва да се опознаете , а и лично според мен на първа среща трябва да сте само ТИ И ТОЙ , от други хора няма нуждаПървоначално написано от zapi
На някое такова място би могла да се чувстваш спокойно
Докато в някой клуб с непознат , лично за мен е неуместно
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Aleandra
Отиди..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
mersi mn na vs,koito mi dadaha suvet,strahotni steV kraina smetka se razbrahme v Nedelq da se razhodim iz centura,i po plaja
mn sum 6astliva,stiskaite palci da mine dobre
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз така мисля.Първоначално написано от chokolate_girl
Life's too short.. too short to live it as a bad person!