.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Да отида ли?

Zdr all.Onq den edno mom4e mi dade pulnom.v skype.I tova mom4e se okaza,mom4eto ot reisa,s koeto se gledahme.Razpitval moita fr za men i mi nameril skype-a.Toi mi kaza,4e iskal ne6to da se poly4i m/y nas i az my kazah da izlezem da se opoznaem.Suglasi se,no ne hodil po kafeta i osven tova e metal/men me kefqt metali/.Ta me pokani v Petuk ve4er na klub,kudeto se subirat metali.Ta vuprosa kum vas mi e,da otida li?pri polojenie,4e ne go poznavam dobre?i ako ne,kude da otidem?molq vi daite nqkoi ideq mersi na vs,koito pro4etaha temata

т.7
    krem4et0
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Според мен отиди,но няма да е зле да завлечеш някоя твоя приятелка с вас ,за да не си сама...все пак ти сама каза,че не го познаваш добре
    Малко сме разумните.

отиди,задъжително!!!иначе може да си изпуснеш шанса...

Тичкай,какво чакаш :P
    Za6to li jivota e truden?Za6to li ima salzi?
    za6to li 6tastieto e tolkova malko i vse nqkoi 6te go zaboli!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Според мен отиди,но няма да е зле да завлечеш някоя твоя приятелка с вас ,за да не си сама...все пак ти сама каза,че не го познаваш добре
    + да, и така става,но дори да си сама отиди и не изпускай възможността за нова връзка
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на mynichka
    отиди :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    mezdra
    Да отиди но земи някоя приятелка с теб защото наистина както казваш не го познаваш добре, а от друга страна ако не идеш испускаш шанса си .... успех

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

хмм Моето предложение е да идете само 2-мата на разходка на центъра или в градската градина..., метал клуб не ми се вижда подходящо място за 1-ва среща. Успех

Град
    people`s wet dreams
    Отиди , метълчетата могат да те зарибят с хероинче , да ти хареса и да си направиш сефтето...

да върви но вземи задължително някоя твоя приятелка! успех..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ако се решиш да отидеш в клуба, задължително вземи приятелка с теб. Иначе добра идея е да се разходите, вместо да ходите в този клуб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

кино,разходка и т.н мисля че е по-добра идея отколко метал клуб а ако толкова държиш да е там взимаи приятелка и се веселете :P
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Град
    sofiqqq
    отиди (може да земеш и някоя фр/ка да наглежда нещата )
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    София
    Не мисля, че е удачно.. би следвало първата ви среща да сте само двамата, за да се опознаете и да си обърнете достатъчно внимание. Едва го познаваш , той те кани на някакъв (съмнителен според мен) клуб, не знаеш какви са му намеренията, възможно е в тази компания да се чувстваш дискомфортно Дръж се на положение, на твое място не бих отишла. Успех

е какво питаш, отивай

white sensation

Пак ли момче от рейс бе...кажете ми кои са тия пусти рейсове с тия красавци и аз да отида да се нагледам..
    А иначе по темата:ИСКА ЛИ ПИТАНЕ?!ОТИВАШ ЕСТЕСТВЕНО.

Дет са вика : "птичето веднъж каца на рамото" .. отиваййй !!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Аз не бих отишла.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Отиди
    Суетата.Моят любим грях.

Ми и аз слушам жици, ама някой да ме мъкне на 1ва среща по клубове...

Поговори с него.

Предполагам си нормална, а аз обективно казвам (и заявявам!) че голяма част от жицарите са доста... нетипични и странни, в негативния смисъл..

Кажи му че не би се чувствала комфортно на подобно място и предпочиташ да се разходите някъде.
    В крайна сметка той като не ходи по кафенета, защо ти да ходиш по метълските му клубове?! Там ще е пълно с диваци (мда, повечето от "дивите метъли" са баш като чалгарите - same scum, different music) и най-малкото ще се чувстваш странно в така среда, където си различен от всички (това е силно изразено за подобни места - метълски кръчми, както и чалгарските дискотеки де.. просто твърде крайни места, според мен...)

Сигурно ще скива някой свой познат или направо ще си има среща с компанията си и като се заговоряяяяят, пък ако ви се и натрапят.. Ще има да ти е тъпо и да се чудиш как да излезеш от това място колкото се може по-скоро... Ох, чакай че вече ти набих някъв филм, пък то момчето може и да е добро и да не стане точно така, но... винаги трябва да се мисли най-лошото възможно...

Най-добре се договорете за друго място.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от zapi
    хмм Моето предложение е да идете само 2-мата на разходка на центъра или в градската градина..., метал клуб не ми се вижда подходящо място за 1-ва среща. Успех
    Съгласна :P Все пак поне малко трябва да се опознаете , а и лично според мен на първа среща трябва да сте само ТИ И ТОЙ , от други хора няма нужда На някое такова място би могла да се чувстваш спокойно Докато в някой клуб с непознат , лично за мен е неуместно

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако се решиш да отидеш в клуба, задължително вземи приятелка с теб. Иначе добра идея е да се разходите, вместо да ходите в този клуб.
    Съгласна съм

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Отиди ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mersi mn na vs,koito mi dadaha suvet,strahotni ste V kraina smetka se razbrahme v Nedelq da se razhodim iz centura,i po plaja mn sum 6astliva,stiskaite palci da mine dobre
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    И аз така мисля.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си