.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ужасно объркана ..

Та значи нещата започват така .. Преди околко 3 месеца си намерих страхотен приятел. Колкото мен на възраст. Казваше се Иво и имаше невероятен чар.Запознаха ни общи приятели.В началото първият път когато се видяхме беше чисто приятелски,след това той ми потъси скайпа почнахме да си чатим и той изяви желание да се видим отново.Аз също бях съгласна , но имаше един малък проблем. Бяхме от различни градове.Както и да е това на него не му попречи.. Дойде , видяхме се и почнахме да излизаме по-често.След това нещата се задълбочиха и той идваше всеки ден за да се видим,говоехме постонянно по телефона абее неможехме един без друг.Докъто един ден той просто не се обади , нито ми писа в скайпа , нито дойде да се видим.Бях се изплашила много да не се е случило нещо и вечерта се обадих на сестра му. Тя ми каза , че той си е ОК.Цял ден си бил в тях и гледал телевизия , което мен ме издразни ...Бях му оставила поне 20 пропуснатри повиквания, бях му пислала поне 10 пъти в скайпа , а той дори не си е направил труда да ми отговори поне.Поисках да говоря с него и сестра му му даде телефона , но единственото което чух от него беше : Ти ме нарани ужасно много! Как можа ?!

Не знаех за какво става въпрос и бяхужасно изплашена.Впоследствие след 2 дни разбрах от един негов приятел , че става въпрос за изневяра.Помислих си ,че той ми е изневерил , но се оказало, че ме видял да прегръщтам момче което той не поазнавал и съм го била наранила.Това момче всъщност беше братовчед ми , който токъ що се бе върнал от Лондон. Мен ми стана гузно и се опитах да му се извиня , но той не искаше дори да чуе за мен. Повече от две седмици не ми говореше.И аз просто не знаех какво друго да правя освен да чакам.

През тези две седмици обаче се случиха много неща и едно от тях беше да срещна новата си тръпка.Приятели сме от 2 години , но само това. Никога не сме мислили че можем да имаме по задълбочени отношение. Поне аз... Оказа се че Йордан ( така се казва момчето) ме харесва от близо година , но не предприемал нищо защото съм си имала приятел.Аз му казах че не сме скъсали , от което той не се зарадва особено , но се опита да го приеме.Без да се усетя , обаче прекарвах повечето време от деня си с Дани и усетих , че любовта ми към Иво просто вече се изпарява.. Като че ли чувствата изведнъж избледняха ... Но снощи неочаквано Иво реши че ми е простил и иска да се съберем отново. Сега просто не знам какво да правя ... Дани значи много за мен като приятел и не искам да го нараня .. Колкото до Иво след този номер който ми направи и ме остави да го чакам цели 2 седмици да ми прости за нещо което не съм направила .. просто някак си покраи Дани чувстсата ми към Иво някакси избледняват , но съм много объркана и не знам какво да направя.

Да простя на Иво и той да продължи с номерата си или да тръгна с Дани , който наистина ме кара да се усмихна и съм сигурна че ме обича ?

Благодаря шредварително на тези които са го прочели и на тези които ще изкажат мнението си.
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Първо, на по колко сте ?

Постъпката на въпросния Иво е детинска.. дали би искала след 2-3 седмици пак да направи същото ? Пък и това е някаква болезнена ревност, която е демонстрирал..

А относно Йордан, пробвай смело, тези неща от много мислене нямат нужда Успех

Ти сама каза, че чувствата ти към Иво са избледнели. Щом не изпитваш нищо към него, какъв е смисъла да се съберете отново. Пробвай с Дани, но само аз си сигурна, че няма след две седмици да намериш "нова тръпка".
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Иво е постъпил зле... една връзка се крепи на доверие!! това нещо той го няма... значи след две седмици му е дошъл акъла и ся решил пак да се съберете... не, не аз не бих му простила... защо не обърнеш страницата и не започнеш на ново с Дани ? мисля, че ще излезе нещо по-хубаво... успех...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Първо, на по колко сте ?

Постъпката на въпросния Иво е детинска.. дали би искала след 2-3 седмици пак да направи същото ? Пък и това е някаква болезнена ревност, която е демонстрирал..

А относно Йордан, пробвай смело, тези неща от много мислене нямат нужда Успех
    na 18 ...

18... ?!?! и ти прави такива номера... не.. до преди 10 мин се чудех дали си заслужава да продължите с Иво, то ся съм убедена че не трябва да сте заедно..... аз бях сигурна че сте на 16...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    18... ?!?! и ти прави такива номера... не.. до преди 10 мин се чудех дали си заслужава да продължите с Иво, то ся съм убедена че не трябва да сте заедно..... аз бях сигурна че сте на 16...
    и на мен ми се виждат много детински тези неща които върши напоследък ... просто понякога имам чувството че си имам още едно братче за което да се грижа ..

Град
    Middle of nowhere
    Вече и сама си решила какво да правиш.
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

биеш шута на Иво а и това че Дани те кара да се усмихваш еми какво чакаш момиче даваи смело напред с ДаНи успех
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от maLchy
    биеш шута на Иво а и това че Дани те кара да се усмихваш еми какво чакаш момиче даваи смело напред с ДаНи успех
    +1
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мерси на всички .. Много ми помогнахте Сега вече съм сигурна , че ще постъпя правилно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си