.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от lorchety995
    mmmishetooo > Не е лоша, само дет не мога да намеря сайт, в койта да е показана мощността.. но сиу мисля че няма да е много слаба!
    Но все пак като си я купуваш обърни внимание на мощността!!!

cool_doll > Като цяло са боклуци , защото имат слаба мощност..!
    Ми всъщност има много добри преси с малка мощност...боклуци са онези с по 1021093019 приставки Мойта преса е с мощност 36W и ми изправя гъстата къдрава коса по добре и от фризиор. И честно казано не мисля че мощността влияе много щото погледни цените на пресите как са...има доста евтини с голяма мощност и обратното
    Евтините с голяма мощност са боклуци,защото:
    -плочките им НЕ са керамични
    -ъглите на самата плочка не са добре оформени и често накъсват косата
    ...
    Скъпите преси с малка мощност са боклуци,защото:
    -даваш 100 лв. за преса с 8-9 приставки (които едва ли ще използваш),а можеше да си купиш СЪЩАТА преса (със същата характеристика),но за 30 лв. и с 3-4 приставки
    -чакаш по 1 час докато загрее
    -изправят много трудно
    -мощноста е прекалено слаба и повечето допълнителни приставки не могат да достигнат подходяща температура,т.е. няма да получиш желания ефект
    ...
    Мога да ти изредя още достааа причини,но има по важни неща за мен (като кафето ),които не чакат отлагане

И аз имам тази на Rowenta Elite Model Look -доволна съм
    Twilight FANPIRE

Мега фен Аватара на Infinity
    аз пък реших ще и взема белиссима креативити
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    еми и аз се чудя дали да си взема тази, за да не съжалявам после, понеже досега много преси съм пробвала и не съм доволна, просто косата ми е къдрава и доста упорите. Като си я вземеш и я пробваш моля те кажи как е станало и дали си заслужава.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?...products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз вчера си взех ето такава: http://i.dir.bg/shop_storage/shop_xm...28/6578328.jpg Не е много скъпа - Аз я взех за 63лв. Изправя добре, загрява за 1 мин и е мн удобна. Обаче може само да изправя. Тези, които са с приставки не сизправят мн добре, така че правете си сметката. Всичко зависи от това за какво повече ще я ползвате.А към авторката: Не гледай преси по интеренет, ами отиди в някой голям магазин и попитай продавачките. Те ще ти обяснят и ще ти помогнат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    ~ВаРнА~
    и такаа.... вчеера обикалях магазините с цел да си взема преса...
    Бях решил да си взема CROWN но ме разобедиха...и ми казаха че тази марка е много смотана и пресата ша се брица...
    ....и така нищо не си взех .......и ми препоръчаха ROWENTA

и ми казаха че тези които са с приставки не изправят добре , защото са много слаби..и не е хубаво когато е с приставки (когато ще се къдреш) да е с много висока температура, защото косата ти ще устане по пресата(демек ще изгори)
    ..и да попитам няма ли някаква преса само за накъдряне....?????
    So keep me hanging on
    Hold me down and
    Stop me when I fall
    And love me when it makes no sense at all
    Even when I'm wrong,
    Keep me hanging on
    Got me living in a strange world, strange world, strange world.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    и аз ще пиша тук за да не пускам нова тема..
    трябва ми преса много държа да е филипс / нз защо/ не ми трябват много приставки - една за изправяне и една за вафлички...
    естествено под 100 лв е може още малко повече предложения?

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми и аз се чудя дали да си взема тази, за да не съжалявам после, понеже досега много преси съм пробвала и не съм доволна, просто косата ми е къдрава и доста упорите. Като си я вземеш и я пробваш моля те кажи как е станало и дали си заслужава.
    добре а иначе това ще се случи около коледа защото тома ще ми бъде подаръка
    To infinity and beyond.

Град
    ~ВаРнА~
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    и аз ще пиша тук за да не пускам нова тема..
    трябва ми преса много държа да е филипс / нз защо/ не ми трябват много приставки - една за изправяне и една за вафлички...
    естествено под 100 лв е може още малко повече предложения?
    ТЕЗИ КОИТО СА С ПРИСТАВКИ НЕ ИЗПРАВЯТ ДОБРЕ! и аз вече се чудя кфо да си вземам ...
    So keep me hanging on
    Hold me down and
    Stop me when I fall
    And love me when it makes no sense at all
    Even when I'm wrong,
    Keep me hanging on
    Got me living in a strange world, strange world, strange world.

Цитирай Първоначално написано от Ros
    какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?...products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте?
    Не прави грешката да си я взимаш... Аз имам такава и е супер зле... Мощността й е само 25W и изправя ужасно..ако изобщо това може да се нарече изправяне. Останалите приставки...ако косата ти е рядка и по-права... може да се каже, че става. Но аз за Коледа ще си вземам нормална преса, не като тая...

Ros написа:
    какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?...products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте? Smile

Не прави грешката да си я взимаш... Аз имам такава и е супер зле... Surprised Мощността й е само 25W и изправя ужасно..ако изобщо това може да се нарече изправяне. Останалите приставки...ако косата ти е рядка и по-права... може да се каже, че става. Но аз за Коледа ще си вземам нормална преса, не като тая...

тази преса е толкова малка и слаба чее.. не си заслужава изобщо ! моята за къдрене е на елеком и е 170 вата тя е с приставка за къдрене и изпрявяне ноо аз ползвам само за къдренето защото не е керамична и не ми изправя добре косата .. ако някой иска добро къдрене на вафлични това е пресата .. има я по люлин :P и не е хич скъпа към 30 лева ... аа за изправяне ми препоръчаха ремингтон .. и такава ще си взема но не съм сигурна още кой модел точно

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    mmmishetooo > Не е лоша, само дет не мога да намеря сайт, в койта да е показана мощността.. но сиу мисля че няма да е много слаба!
    Но все пак като си я купуваш обърни внимание на мощността!!!

cool_doll > Като цяло са боклуци , защото имат слаба мощност..!
    Ми всъщност има много добри преси с малка мощност...боклуци са онези с по 1021093019 приставки Мойта преса е с мощност 36W и ми изправя гъстата къдрава коса по добре и от фризиор. И честно казано не мисля че мощността влияе много щото погледни цените на пресите как са...има доста евтини с голяма мощност и обратното
    Евтините с голяма мощност са боклуци,защото:
    -плочките им НЕ са керамични
    -ъглите на самата плочка не са добре оформени и често накъсват косата
    ...
    Скъпите преси с малка мощност са боклуци,защото:
    -даваш 100 лв. за преса с 8-9 приставки (които едва ли ще използваш),а можеше да си купиш СЪЩАТА преса (със същата характеристика),но за 30 лв. и с 3-4 приставки
    -чакаш по 1 час докато загрее
    -изправят много трудно
    -мощноста е прекалено слаба и повечето допълнителни приставки не могат да достигнат подходяща температура,т.е. няма да получиш желания ефект
    ...
    Мога да ти изредя още достааа причини,но има по важни неща за мен (като кафето ),които не чакат отлагане
    Аз казах че са боклуци тея с приставките и не твърдя че всички преси с малка мощност са добри просто казвам че има такива. Незнайно защо всички приемат пресите с по малка мощност от 100W за слаби което не е вярно. За пореден път ще дам за пример моята преса, която е с мощност 36 W а ако попиташ в някой техномаркет ще ти кажат че е една от най-добрите
    http://solbu.com/E-Commerce/zencart/...NOR-333884.jpg

> Ros

аз я имам тая преса и да ти кажа доста съм доволна... много добре ми изправя косата може би защото е по рядка... зависи от косата ти ако е по гъста тая преса няма да ти върши абсолютно никаква работа но ако ти е по рядка ...

Сестра ми и 2 приятелки използват на DOMO. Не са много скъпи (по принцип са около 70лв някъде), но пък са много доволни. Загрява за по-малко от минута и изправя повече от перфектно

Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    > Ros

аз я имам тая преса и да ти кажа доста съм доволна... много добре ми изправя косата може би защото е по рядка... зависи от косата ти ако е по гъста тая преса няма да ти върши абсолютно никаква работа но ако ти е по рядка ...
    и аз вече я имам,и съм много доволна аз я взех специално за къдрене и съм доволна

Преса.Кво е тва преса, зимаш фритюрника на майка ти, потапяш си главата и като я извадиш - косата ти е повече от права.Само не прекалявай с градусите.И да не е предозирано олиото.

Град
    Велико Търново
    Бях решил да си взема CROWN но ме разобедиха...и ми казаха че тази марка е много смотана и пресата ша се брица...

и ми казаха че тези които са с приставки не изправят добре , защото са много слаби..и не е хубаво когато е с приставки (когато ще се къдреш) да е с много висока температура, защото косата ти ще устане по пресата(демек ще изгори)
    не разбрах как така не е хубаво да е с приставки когато се правиш на букли да е с висока температура

Земи си маша

Взех си белисима креативитии велика ее
    To infinity and beyond.

Град
    Велико Търново
    Koлко вата е мощноста и?иии хубаво ли къдри на букли ?и такова за по-гъста коса ,но принсипно права добре ли би изправяла и къдрила?И последен въпрос със йонизатор ли е?

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Koлко вата е мощноста и?иии хубаво ли къдри на букли ?и такова за по-гъста коса ,но принсипно права добре ли би изправяла и къдрила?И последен въпрос със йонизатор ли е?
    значи 45W e of 200 градуса стига изправя и къдри много добре моята коста е мн гъста и мн къдрава и ме изправя страхотно и този модел дето си го взех т.е. този от 90лв. има йонизатор,другите обаче май нямат надявам се да съм помогнала,а пресата наистина е мн добра!
    To infinity and beyond.

Честита да ти еее.

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Честита да ти еее.
    мерси
    To infinity and beyond.

а искам да попитам тези което имат белисима креативити нали като я включите от копчето там на пресата след това пак от там ли я изключвате пресата или от контакта мерси [/b]
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си