- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Една преса...
Евтините с голяма мощност са боклуци,защото:Първоначално написано от Kras4eto_lp
-плочките им НЕ са керамични
-ъглите на самата плочка не са добре оформени и често накъсват косата
...
Скъпите преси с малка мощност са боклуци,защото:
-даваш 100 лв. за преса с 8-9 приставки (които едва ли ще използваш),а можеше да си купиш СЪЩАТА преса (със същата характеристика),но за 30 лв. и с 3-4 приставки
-чакаш по 1 час докато загрее
-изправят много трудно
-мощноста е прекалено слаба и повечето допълнителни приставки не могат да достигнат подходяща температура,т.е. няма да получиш желания ефект
...
Мога да ти изредя още достааа причини,но има по важни неща за мен (като кафето),които не чакат отлагане
![]()
И аз имам тази на Rowenta Elite Model Look -доволна съм![]()
Twilight FANPIRE
аз пък реших ще и взема белиссима креативити![]()
To infinity and beyond.
еми и аз се чудя дали да си взема тази, за да не съжалявам после, понеже досега много преси съм пробвала и не съм доволна, просто косата ми е къдрава и доста упорите. Като си я вземеш и я пробваш моля те кажи как е станало и дали си заслужава.Първоначално написано от cool_doll
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?...products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте?![]()
Аз вчера си взех ето такава: http://i.dir.bg/shop_storage/shop_xm...28/6578328.jpg Не е много скъпа - Аз я взех за 63лв. Изправя добре, загрява за 1 мин и е мн удобна. Обаче може само да изправя. Тези, които са с приставки не сизправят мн добре, така че правете си сметката. Всичко зависи от това за какво повече ще я ползвате.А към авторката: Не гледай преси по интеренет, ами отиди в някой голям магазин и попитай продавачките. Те ще ти обяснят и ще ти помогнат.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
и такаа.... вчеера обикалях магазините с цел да си взема преса...
Бях решил да си взема CROWN но ме разобедиха...и ми казаха че тази марка е много смотана и пресата ша се брица...
....и така нищо не си взех .......и ми препоръчаха ROWENTA
и ми казаха че тези които са с приставки не изправят добре , защото са много слаби..и не е хубаво когато е с приставки (когато ще се къдреш) да е с много висока температура, защото косата ти ще устане по пресата(демек ще изгори)
..и да попитам няма ли някаква преса само за накъдряне....?????
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
и аз ще пиша тук за да не пускам нова тема..
трябва ми преса много държа да е филипс / нз защо/ не ми трябват много приставки - една за изправяне и една за вафлички...
естествено под 100 лве може още малко повече предложения?
добре а иначе това ще се случи около коледа защото тома ще ми бъде подаръкаПървоначално написано от gabi_94
![]()
To infinity and beyond.
ТЕЗИ КОИТО СА С ПРИСТАВКИ НЕ ИЗПРАВЯТ ДОБРЕ! и аз вече се чудя кфо да си вземам ...Първоначално написано от ElinoOor
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
Не прави грешката да си я взимаш... Аз имам такава и е супер зле...Първоначално написано от Ros
Мощността й е само 25W и изправя ужасно..ако изобщо това може да се нарече изправяне. Останалите приставки...ако косата ти е рядка и по-права... може да се каже, че става. Но аз за Коледа ще си вземам нормална преса, не като тая...
Ros написа:
какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?...products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте? Smile
Не прави грешката да си я взимаш... Аз имам такава и е супер зле... Surprised Мощността й е само 25W и изправя ужасно..ако изобщо това може да се нарече изправяне. Останалите приставки...ако косата ти е рядка и по-права... може да се каже, че става. Но аз за Коледа ще си вземам нормална преса, не като тая...
тази преса е толкова малка и слаба чее.. не си заслужава изобщо ! моята за къдрене е на елеком и е 170 вата тя е с приставка за къдрене и изпрявяне ноо аз ползвам само за къдренето защото не е керамична и не ми изправя добре косата .. ако някой иска добро къдрене на вафлични това е пресата .. има я по люлин :P и не е хич скъпа към 30 лева ... аа за изправяне ми препоръчаха ремингтон .. и такава ще си взема но не съм сигурна още кой модел точно![]()
Аз казах че са боклуци тея с приставките и не твърдя че всички преси с малка мощност са добри просто казвам че има такива. Незнайно защо всички приемат пресите с по малка мощност от 100W за слаби което не е вярно. За пореден път ще дам за пример моята преса, която е с мощност 36 W а ако попиташ в някой техномаркет ще ти кажат че е една от най-добритеПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
http://solbu.com/E-Commerce/zencart/...NOR-333884.jpg
> Ros
аз я имам тая преса и да ти кажа доста съм доволна... много добре ми изправя косата може би защото е по рядка... зависи от косата ти ако е по гъста тая преса няма да ти върши абсолютно никаква работа но ако ти е по рядка ...
Сестра ми и 2 приятелки използват на DOMO. Не са много скъпи (по принцип са около 70лв някъде), но пък са много доволни. Загрява за по-малко от минута и изправя повече от перфектно![]()
и аз вече я имам,и съм много доволнаПървоначално написано от safetyMode
аз я взех специално за къдрене и съм доволна
![]()
Преса.Кво е тва преса, зимаш фритюрника на майка ти, потапяш си главата и като я извадиш - косата ти е повече от права.Само не прекалявай с градусите.И да не е предозирано олиото.
не разбрах как така не е хубаво да е с приставки когато се правиш на букли да е с висока температураПървоначално написано от lorchety995
![]()
Взех си белисима креативитиивелика ее
To infinity and beyond.
Koлко вата е мощноста и?иии хубаво ли къдри на букли ?и такова за по-гъста коса ,но принсипно права добре ли би изправяла и къдрила?И последен въпрос със йонизатор ли е?Първоначално написано от cool_doll
значи 45W e of 200 градуса стига изправя и къдри много добре моята коста е мн гъста и мн къдрава и ме изправя страхотно и този модел дето си го взех т.е. този от 90лв. има йонизатор,другите обаче май няматПървоначално написано от sweetsunshine
надявам се да съм помогнала,а пресата наистина е мн добра!
To infinity and beyond.
мерсиПървоначално написано от Syringe
![]()
To infinity and beyond.
а искам да попитам тези което имат белисима креативити нали като я включите от копчето там на пресата след това пак от там ли я изключвате пресата или от контакта мерси[/b]
To infinity and beyond.