- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблеми с учителя по физическо!
Хора, вижте сега какъв е проблема.Днес в час по физическо господина ме накара да принеса едни кашони от автобус до хранилището на училището.Та след като ги занесох отидох при него.Каза ми да се махам, но аз не исках и затова му взех шапката и отидох до коша, почаках малко и я пуснах.Заведе ме при училищния педагог и директорката и те ми казаха утре да дойде родител.Въпроса ми е какво да кажа-да си кажа истината или да кажа, че той ме е ритал, закачал, обиждал /което не е лъжа, прави го, но не и в този момент/.Моля ви, умолявам ви се, кажете какво да кажа тогава, как да постъпя да кажа за ритането, обиждането и закачането или.... изобщо какво бихте казали.ХЕЛП! Отговорете до 15:50!!! Хелп моля ви!
Нарушена 1 и 7 точка от правилата на форума
редактирано от RiseGirl
Кажи истината. Така или иначе ще вярват повече на него.
И утре ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с родител. В мойто училище, ако направиш това...трябва да си търсиш ново.
Ми няма защо да използваш кирливите му ризи в момент, в който не ги е проявил. Много е жалко. Така се оневиняваш "О, а той пък по принцип рита и блъска"... Ми да, по принцип по принцип, ама в конкретния случай не го е правил, нали?И това не те спасява заради твоята глупост.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
kazvai 6i istinata.. i kazva6 4e ti e pisnalo da te rita i tn... i tozi put ti si napravil .. edi si kvo..
И защо си му хвърлил шапката в коша?!
Хаха.![]()
Слушаме металика и се посираме заради шапка и кош.
разбий му устата на този чифууууут , смачкай главата с яростен шууууут![]()
Еми явно, защото си е МАЛОУМНО лапе.... келеш![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
абс...и защо по дяволите му хвърли шапката в коша???Първоначално написано от _donna_
![]()
![]()
in defense of our dreams...
+1 напълно съгласнаПървоначално написано от crazy_style
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
2pac![]()
хвърлил си шапката на даскала в кофа, защото ти е казъл да се махаш...а ти чий го търсиш в хранилището..нали си оставил кашоните и нямаш повече работа...
т'ва ми прилича на недоизпипана ебавка...
NEXT!
Такива лапета са ми най-антипатични като теб, които си мислят, че са над учителите. Приятно прекарване ти желая в следващите дни.