.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    yambol

ПРЕГЛЕД ПРИ ГИНЕКОЛОГ

Така, аз съм момиче на 16
    Интересно ми е да разбера при мъж или жена е по- удачно да се отиди . Понеже майка ми вика , че време е вече на прфилактичен преглед да отида.
    Също ще ми обясните ли каква е процедурата при профилактичния прегелд , т.е какво прави самия гинеколог Ще съм благодарна ако ме информирате
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Отиди при мъж. Доволна ша останиш.

Град
    Перник
    Добре е да отидеш при мъж.Братовчедка ми каза,че и било неприятно.Тоест не боли,но не е приятно
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Супер фен
    Няма значение при какъв/ каква отиваш. Важното е да е свестен/ свестна и да е добър/добра. И зависи дали на магарето ще те преглежда.

Не полът определя качестата на един лекар. Сама прецени при мъж или жена би се чувствала по-спокойна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    yambol

ff

ni zn ama az bihs e 4uvstvala po konfortno pri maj ni zn za6to
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Аз по-спокойна се чувствампри жена

Ако приятелките ти имат повече опит в това и познават добри гинеколози/гинеколожки питай тях,те да ти препоръчат.
    Също така личната може да те насочи
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    София
    Няма значение от пола наистина. И няма от какво да се притесняваш- лекаря по цял ден гледа пу*ки така че няма да се развълнува при вида на твоята.(съжелявам ако съм твърде груба) А и на теб няма какво да ти пука- с тоя човек я се видите втори път в годината, я не.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Няма значение от пола наистина. И няма от какво да се притесняваш- лекаря по цял ден гледа пу*ки така че няма да се развълнува при вида на твоята.(съжелявам ако съм твърде груба) А и на теб няма какво да ти пука- с тоя човек я се видите втори път в годината, я не.

Ами да, точно така си е.
    Иначе имам чувството, че жените много, много.....де да знам, няма да ми е комфортно, лично на мен.

ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

Град
    Перник
    Трябва да кажеш от кой град си
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    Мъжете гинеколози са по добри от жените... аз си спомням един път бях при жена възрастна беше и я беше страх да бръкне .. та и аз незнам кво гледа предписа някви лекарства ии всъщност не ми помогна а даже стана още по зле и после като отидох при мъж ми мина сичко

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При мъж

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Способностите и компетентността на лекаря не зависят от пола му наистина , но аз се чувствам по удобно при жена , и предпочитам да ходя при жена. Ти прецени за теб как ще е по добре , и как ще ти е по комфортно.

Мега фен
    Град
    София
    Ти си решаваш дали при мъж или при жена.Въпрос на лични предпочитания.Аэ предпочитам при мъж.
    A прегледът е елементарен.Ако си девствена,няма да ти събуват гащште,а просто ще те видят на видеоэон.Ако не си,ясно ти е какво следва. ;]
    И не се шашкай от прегледа.Нищо по-специално от посещенията при другите доктори. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Горна Оряховица
    Не е нищо особено прегледа, макар че не е от най-приятните неща на света. Ако водиш полов живот, е хубаво един път в годината да ти правят цитонамазка - това е вземане на секрет от шийката на матката, за да се изследва за рак на маточната шийка - кофти усещане, но се преживява. Не се притеснявай да го питаш каквото и да било, все пак това му е работата на човека. И според мен е най-добре да отидеш сама, без майка си, за да не ти е неудобно от въпросите, които той ще ти задава - по принцип първо пита правила ли си секс, имаш ли постоянен партньор, пазиш ли се (за контрацептиви става въпрос).
    А за пола на лекаря наистина няма значение - някои се чувстват по-сигурни при жена, други при мъж. Ти си избери, ако искаш отиди при този/тази, когото/която посещава майка ти или някоя приятелка (макар че на тази възраст малко момичета ходят на прегледи без да има някакъв проблем, а не би трябвало да е така).

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    preporu4itelno e citonamazkata da se pravi vednuj na 6 meseca!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Зависи от резултата от цитонамазката /по Папаниколау/. Ако няма никакви изменения, се прави на 1 година. Ако има нещо съмнително, се прави на 6 месеца.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az si pravq na 6 meseca bez da ima ne6to sumnitelno.prosto ot godini taka sum sviknala

mi az predpochitah da sam pri jena shtoto me beshe sram ot maj mn sam zle nali ama vse pak zavisi ot lekarq no i az sam chuvala che majete sa po dobri

mi az predpochitah da sam pri jena shtoto me beshe sram ot maj mn sam zle nali ama vse pak zavisi ot lekarq no i az sam chuvala che majete sa po dobri

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ne si zle.6tom taka se 4uvstva6 po-komfortno,izbora si e tvoi

hottie
    Guest
    Всъщност веднъж на 6 месеца няма смисъл. ЧПВ не може да се развие толкова бързо. Прави се веднъж на 1 или 2 години.
    Но останалите профилактични прегледи са си наложителни, защото толкова много глупости се случват в женското тяло...не мога да ви опиша.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ami az sum si suzdala navik na vseki 6 meseca da si pravq pulen kontolen pregled i gin.izsledvniq(citonamazka i mikrobiologi4ni),neznam dali e izli6n,no na tema intimna higiena i zdrave sum vmania4ena!

hottie
    Guest
    То лошо няма ама излиза по-скъпичко иначе микробиологични и аз си правя редовно + мамолог вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си