- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ПРЕГЛЕД ПРИ ГИНЕКОЛОГ
normalno e da se chustwash po dobre ako e jena ... ne mi se e nalagalo da xodq po nqkakwa prichina da chukna na durwo da ne mi se nalaga samo na profilaktichni pregledi![]()
при Мъж - категорично!!!Първоначално написано от Lip4y
Той няма вагина и се съобразява само с НАУЧНОТО отношение към нея.
дамата-гинеколог винаги пренася личните си преживявания върху пациентките си, а това може да е много опасно
Първоначално написано от darla
mi da blagodarq che razbirashno naistina moje bi shteshe da bade po dobre ako bqh utishla pri maj
![]()
интересувай се първо кой специалист е най-добър и иди при него, независимо дали е мъж или жена. и само информативно да ти кажа, че на гинеколог се ходи когато си започнала да водиш полов живот, не защото майка ти те кара :P
Козметична поправка:Първоначално написано от hottie
ЧПВ не се развива, защото е вирус и се прихваща! Последствията се развиват- кондиломи и рак.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не знам от колко години водите полов живот, не знам колко сте компетентни по този въпрос,но съвсем не е вярно че като не води полов живот момичето не трябва да ходи на гинеколог, аз на 13 или 14 години отидох за пръв път- имах бяло течение,прихванато от басейн. След това имах и гинекологични проблеми от рода на кисти и тем подобни започнах да водя полов живот на 17 и малко и от тогава ходя редовно на 6 месеца. И сега този месец възнамерявам да отида а ми вземат цитонамазка. Доцента при който ходя в Плевен редовно като ходя на преглед при него ми казваше "и като почнеш да водиш полов живот, не забравяй на всеки 6 месеца цитонамазка и общ гинекологичен преглед" да ви кажа хич не ми се свидят пари относно здравето ми и здравето на партньора ми.
А това...дали при мъж или жена... аз си свикнах от малка при мъж гинеколог и ми е много спокойно... ходих при жена 1 път отвратих се,заболя ме и се престраших при мъж. Така че..сами си избирате.