.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    normalno e da se chustwash po dobre ako e jena ... ne mi se e nalagalo da xodq po nqkakwa prichina da chukna na durwo da ne mi se nalaga samo na profilaktichni pregledi

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ПРЕГЛЕД ПРИ ГИНЕКОЛОГ

Цитирай Първоначално написано от Lip4y
    Така, аз съм момиче на 16
    Интересно ми е да разбера при мъж или жена е по- удачно да се отиди . Понеже майка ми вика , че време е вече на прфилактичен преглед да отида.
    Също ще ми обясните ли каква е процедурата при профилактичния прегелд , т.е какво прави самия гинеколог Ще съм благодарна ако ме информирате
    при Мъж - категорично!!!

Той няма вагина и се съобразява само с НАУЧНОТО отношение към нея.

дамата-гинеколог винаги пренася личните си преживявания върху пациентките си, а това може да е много опасно

Цитирай Първоначално написано от darla
    ne si zle.6tom taka se 4uvstva6 po-komfortno,izbora si e tvoi

mi da blagodarq che razbirash no naistina moje bi shteshe da bade po dobre ako bqh utishla pri maj

Мега фен Аватара на iiirish
    интересувай се първо кой специалист е най-добър и иди при него, независимо дали е мъж или жена. и само информативно да ти кажа, че на гинеколог се ходи когато си започнала да водиш полов живот, не защото майка ти те кара :P

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    re6i si sama

just f**k y0u !?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Всъщност веднъж на 6 месеца няма смисъл. ЧПВ не може да се развие толкова бързо. Прави се веднъж на 1 или 2 години.
    Но останалите профилактични прегледи са си наложителни, защото толкова много глупости се случват в женското тяло...не мога да ви опиша.
    Козметична поправка:
    ЧПВ не се развива, защото е вирус и се прихваща! Последствията се развиват- кондиломи и рак.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Не знам от колко години водите полов живот, не знам колко сте компетентни по този въпрос,но съвсем не е вярно че като не води полов живот момичето не трябва да ходи на гинеколог, аз на 13 или 14 години отидох за пръв път- имах бяло течение,прихванато от басейн. След това имах и гинекологични проблеми от рода на кисти и тем подобни започнах да водя полов живот на 17 и малко и от тогава ходя редовно на 6 месеца. И сега този месец възнамерявам да отида а ми вземат цитонамазка. Доцента при който ходя в Плевен редовно като ходя на преглед при него ми казваше "и като почнеш да водиш полов живот, не забравяй на всеки 6 месеца цитонамазка и общ гинекологичен преглед" да ви кажа хич не ми се свидят пари относно здравето ми и здравето на партньора ми.
    А това...дали при мъж или жена... аз си свикнах от малка при мъж гинеколог и ми е много спокойно... ходих при жена 1 път отвратих се,заболя ме и се престраших при мъж. Така че..сами си избирате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си