- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- При изследване на кръвта
При изследване на кръвта може ли да се открие бременност ако изследванията са правени за нещо друго?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Moje razbira se.kogato jenata e bremenna izsledvaniqta sa razli4ni ot tezi na edna dr jena koqto ne e bremenna i laborantite goznaqt.
Зависи много, за какво са тези изследвания. Ако са за хормонална дейност - задължително ще открият. Ако е само за кръвна група едва ли.
не че се опитвам да те стресна, но да може да се разбере независимо за какво те изследват щом е кръвна проба тя покавза мн неща.....
Да не си бременна и сега да искат за нещо да ти вземат кръв и ваще да те разберат?
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Първоначално написано от Lace
По начало при изследване на кръв за бременност се търси хорионгонадотропин. А при неспецифичните- броят еритроцити се повишава. Съмнявам се да разберат, че си бременна, освен ако не пуснат кръвния тест.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от SoAfraid
![]()
![]()
![]()
Ако бях бременна изобщо нямаше да пиша тук!!!
![]()
![]()
![]()
Като повечето 12-13 - годишни пикли в тоя сайт дето питат девствена съм,но не ми идва бременна ли съм?
![]()
![]()
![]()
Просто се интересувам![]()
![]()
![]()
![]()
според мене може
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.