- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой пил ли е UPsurd
някой да е срещал тва питие, че аз не съм още
http://www.upsurd.bg/
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тва е като ред бул
Fall down seven times..
Stand up eight.
сайта е некъв гъзарски обаче ..![]()
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
усещам как искаш да почерпишПървоначално написано от AdekvatniteDaGoDuhat
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
сериозно??Първоначално написано от iPurple
на студентската книжка, супер доуен типаШ!!Ъпсърт маймай ще пускат енергийан напитка АМФЕТ, така както са тръгнали ще се изгустират моШноПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Друсайте момчета! Колкото повече друсате толкова по-добре ... ама не за вас!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз не мога да разбера едно .. ти си на всяка манджа меродия .. уникален си .. после що си го отнасяш ..Първоначално написано от InitialD
![]()
woshata
и вече 5 затрити акаунта : )
^Ко се косите бе ?!>
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
не ми отговори на въпроса .. защо се месиш във всеки техен разговор ..Първоначално написано от InitialD
woshata
^На теб какво ти пука да не си им Мара общата!?!?
избягваш основното в разговора ..ако мога да го нарека такъв .. а и по твоята логика .. кво ти пука аз каква съм им .Първоначално написано от InitialD
woshata
В какви филми се вкарваш ти бе Фатме !?!?Първоначално написано от woshata6
Написах си мнението и толкова ко ме занимаваш със самарянските си проблеми.Кат са ти толкова ценни кежуалите ходи им помагай в разбиването на стадионите и уговорените боеве!![]()
поне си се занимават с техните работиПървоначално написано от InitialD
а ти от тук се молиш за ливанците....
ъъ..Първоначално написано от InitialD
не бе ..просто ми стана интересно що за тъпак си
![]()
woshata
... които са 200 пъти повече хора от теб примерно !Щото те не са форумни бойци като повечето от вас не ходят на църква само защото "така е в България" .. и още много причини мога да ти изброя !Първоначално написано от OtherDimension
И да сега съм в София но не за дълго скоро пак ще съм си в обетованата земя където глупците и пуяците ги няма като видове!
жив и здрав да си и да не се връщаш![]()
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
woshata
То и там да си остана ... интернет има ... така че разликата е никаква!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Първоначално написано от Pliok0019
то със 100 лева не можеш си земеш 1г ..винеткаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
The Spark