Когато една тема е заключена и се опиташ да дадеш цитат или да отговориш , пише следното : "Не можеш да отговаряте или да променяте мнения "Оправете си грешката
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
а и да попитам - как мога да изтрия снимката си ,че сайта стана като всичко други .... С рейтинг ,ВИП клиенти и още там не знам какви ?
- Какво е любовта?
Първоначално написано от Luda_do_poluda
Хахах, това не е грешка - споко
Това означава, че темата е заключена и не може да се пише повече в нея, а може само да се чете
Заключват се темите, когато се повтарят, не са в правилния раздел, вече е изчерпана и т.н.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Би трябвало да е " Не можеТЕ " , а не " Не можеШ "
- Какво е любовта?
Пък много досегливи станахте...от мухата слон правите...![]()
Това не е грешка на сайта, а като цяло в превода на phpBB и въобще не е единствената стилистична такава, а една от многото. Можете да се сърдите на този, който го е правил, ние нищо не можем да направим ) Всички са така )
:P Нямам против просто го забелязах и реших да споделя![]()
- Какво е любовта?
^ Човек без работа..
Базикам се![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Преводите май са на Ioan Filipov,Boby Dimitrov и суперхостинг..май тия баха..![]()
Хм... На мен не ми е правило впечатление това.Хубаво.Досетлив потребител си![]()
МнОгО сЛаДкО и ГоТиНо МоМиЧе !
Абе скрийте я тая смешна учтива форма! Що си се взела толкова насериозно и искаш да ти говорят на "Вие" пък и ти. Голяма грешка хаха
Като срещнеш някой твой набор на пътя да питаш колко е часът на "Вие" ли ще говориш???
Тей е бе tqnko, ама хората като се молят на Бог, се обръщат на Ти към Него, не е ли малко смешно тогава към някой си там да се обръщам с "Вие"??? Кой е толкова важен и значим? и колко са, че да са "Вие"..