.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

какво се случи..?!?!

Вижте,ако искате иззобщо не четете това което съм написала защото знам че за вас е пълна простотия просто имах нужда някъде да кажа какво се случва защото се чуствам ужасно нещастна.Имам сериозен приятел от година и половина и днес просто се разочаровах страшно много ....не че е кой знае какво но съм адски ранима и това което се случи страшно много ме обърка породи ужасно мн въпроси в мен и просто...
    историята е следната.. прибрахме се в нас и имах да уча по психолгия легнахме си и аз взех да уча той заспа до мен след като научих оставих третрадката и аз също заспах.Преди 20 мин се събудих и реших да го целувам и т.н и ми се искаше и той нежно да отвърне на всичко което правя но..... започнах да го докосвам по разни места а той,..разбирате ли никаква ...ама никаква реакция.. това ужасно ме обиди и му казах че явно няма мн желание да бъде с мен.След 1-2 минути започна да ме докосва навсякъде но беше насила ,направи го само защото казах че не ме иска...?!?!?!?!Когато му казах да спре защото виждам че е насила (ето и най колониалния момент ...) той ми каза:Ти само искаш да се ебеш ..... Тези думи допринесоха за огромно безмълвие от моя страна ..и сега пиша всичко това със сълзи и страшно болка това от него ... не съм го очаквала по този начин...Незнам кой къде сгреши но в момента имам чуството че света се разпада чуствам се ужасно .ок .. не е кой знае какво ..но в този момент точно за мен това е нещотот което ме прави адски нещастна..в този момент..той никога не се е държал така...
    .....Love You Forever..........

Според мен си реагирала малко остро..всеки има моменти,в които не му е на кеф,не му се прави нищо и тн.Може би не е реагирал,защото не е искал да ти каже''я си махни ръката'или нещо от сорта..а тва за ебането дето ти е казал..тука вече нз..поговорете,за да видиш дали наистина го мисли,или го е казал в момент на дразнене..

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Според мен си реагирала малко остро..всеки има моменти,в които не му е на кеф,не му се прави нищо и тн.Може би не е реагирал,защото не е искал да ти каже''я си махни ръката'или нещо от сорта..а тва за ебането дето ти е казал..тука вече нз..поговорете,за да видиш дали наистина го мисли,или го е казал в момент на дразнене..
    +1

Според мен, в момента, в който не е реагирал е трябвало да спреш.Понякога не на всеки му е ден..Относно думите му..Няма значение в какво състояние са казани.Аз винаги съм вярвала, че ядосан или не, човек винаги казва, каквото му е на душата..Не те обиждам или нещо подобно, но се замисли как върви връзката ви напоследък..Забелязала ли си скорошни случаи, в които сте говорили за нещо сериозно или само се натискате?От колко време сте заедно?И все пак .. МИсля че си реагирала остро на отказа му още тогава..е можело таз история да се прекрати.. ама нищо станалото-станало.Дано се оправят нещата!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spox,pogovori s nego,moje da my se e spalo i t.n.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

pokaji mu 4e si s nego zaradi samiq nego i 4akai sledva6tiq put toi da go poiska...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

И аз съм имала такива моменти но в крайна сметка....понякога ми се е случвало той да иска да прайм секс, а аз да не искам и понякога става и обратното....но няма защо да му се сърдя и да мисля че неиска да е с мен! Таа немисля че трябва да го обвиняваш и да плачеш за това

Мега фен Аватара на Rofl4e
    И само днес ли беше такова държанието му!?!Защото ако е от извесно време на сам може да си е намир някоя и да не иска да ти каже и по този начин да се опита да те разкара!

Най-лесно е да поговорите на 4 очи за това иначе всички други терзания и мисли няма да помогнат
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не мога да повярвам,че имаш връзка от толкова време,а реагираш така на такава простотия?Като децата,те поне са оправдани.
    Света ти се срутил заради това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си