- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против...?
100% съм ЗА изполсването на презерватив повреме на полов контакт,защото в днешно време е доста опасно с тези венерически болести!!![]()
За и не само заради венерическите болести.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ПРОТИВ!
разваля удоволствието а и обичам да го усещам..и неискам да лапам гума или квото е там![]()
И аз съм за използването на презервативите обаче когато с дадения човек сте 2-3 год и повече и си иамте доверие няма смисъл от презерватива може и с противозачатачниако не искате да си имате бебе де
от една страна съм ЗА а от друга против щото ако сте семейство няма нужда от презерватив ако не сте хив позитивни или такива болести но ако нямате семейни отношения с презерватив
тези дето са хив позитивни по наследство им съчувствам но тия дето сами са си го направили могат само да винят себе си за това с презерватив...
Хората ме мразят защото знаят, че съм по-умен от тях..
в крайна сметка се оказа че не са кушинки :S
сбърках Чейс извинявам се..
Първоначално написано от sladky2009
Ми ще му свалиш презерватива и тогава ще му лашаш!!
![]()
ЗА!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ZA sum,no otkakto sum s muja si piq protivoza4atu4ni i ne izpolzvam prezervativ,za6toto mi razvalq udovolstvieto-use6taneto e po-leko.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
и аз съм за
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
За ... за мен няма голяма разлика с и без така че ... пък и презерватива единствен предпазва от болести и от забременяване
ЗА , но до време. После може и без ( стига да искаме бебе)
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...
Бебе става и с презервативПървоначално написано от HardCandy
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ съм ЗА употребата на презерватив
Изключения правят поне за мен, дългите връзки с един партньор и преди да се премине на друг вид предпазване - противозачатъчни - да се направят изследвания за болести
Иначе подкрепям с 2 ръце употребата на презервативи![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Твърдо ЗА!
ЗА!!! Ако имаш дълга връзка и си сигурен в партньора може и без. Ако не искаш бебе - противозачатъчни или внимаваш.![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
zazazzazazazazzazazazazazazazazazazazzazazazazazaz aazzaazzazazazazazazzazazazazazazazaza ZA!MAMKA MU.NAU4ETE SE BE HORA.........![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Protiv
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!