- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем с ОБИДИТЕ хелп!
Гаджето ми постоянно ме обижда.Значи и аз съм го обиждала,казвала сум му смотаняк,тъп ... но в границите на нормалното. В събота на николден ми обеща, че ще ми пише към 12, закъсня с 20-30 мин и му писах смс,че не си спазва обещанията.И той на всичкото отгоре се върна пак там. Днеска му казах че съм пила малко на даскало и той ми каза бъчва. Един друг път ми вика тъпа глава. Как да му кажа и да разбере, че няма право така да постъпва с мен,дето му дадох толкова любов и го направи за 1ви път с мен!Няма право даже и баща ми не ме е обиждал.Станал е много нагъл,и така изкарва нещата че ще продължава. Помощ!
Ултиматум бе, не изглежда трудно?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е па кво правиш с някой дето нито приема, нито предава?
Не искам да звуча гадно, ама тва може би означава че не му пука...![]()
Покажи му че има възможност да те загуби.
А и това ваш'то са ебати отношенията - обижда те, ходи във Варна да ти изневерява и т.н. (помня и другата ти тема)
Как го търпиш изобщо?
еми зарежи го... не падай толкова ниско, че да търпиш такива неща![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Вие да не сте в детската градина ?! 0_o
Или престава да те обижда, или го зарязваш.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ти пък какво погазваш себе си само щото се прае на интересен..пфф..колкото и да го обичаш а и колкото гадно да звучи..той явно не изпитва същото към теб,за да те нарича с някфи тъпотии..ако все пак толкова много го обичаш,ултиматум,както казаха по-горе.ако не..махай го![]()
spri mu sexa......tva e slaboto mqsto na mom4etata
Кво не разбира бее,прае се на тъп..ама с извинение,май и ти си тъпа,за да го търпиш..
Спри да се унижаваш, раздели се с него.... От държанието му съдя, че не му пука много за теб
Абе ти достойнство нямаш ли бре, моме?Как ще позволяваш на някой да те обижда и то на човек,с който до колкото виждам сте задно от година и малко...На такова ниво във вашата връзка трябва да има РЕСПЕКТ, а не лапешко отношение...А тфа ти пък да го обиждаш е нараво глупаво!На нивото му ли падаш?Ако е един истински мъж, не само че няма да позволи да се обиждате, ами няма и да помисли да нарани самочувствието ти по такъв начин!Замисли се?!
Аз бях в абсолютно същата ситуация с едно момче и след като си му пуснала си мисли че си НЕГОВО притежание аз се направих на ударена и не му пуснах и тогава стана по-зле, позволяваше си всичко дори да ме унижава пред приятелите ми ! тогава се ядосах много и го скъсах. Няма друг изход.. бягай по-далеч от това животно щом се отнася с теб така (нищо е си спала с него) просто се отърви от него...
oooooooooooooooof stiga ste me sadili kato ni6to ne znaete, tq ne prestana da mi vika glupak , smotanqk i piqnica za ne6ta deto dori ne sam pravil, po4nah i az da obijdam 6toto 10000 pati q pomolih kato mi se qdosa za gluposti da ne me obijda ama tq ne se sprq, ok vikaite i da me ostavq, pisna mi ot obidite,vinagi sam si mal4al i po4nah da govorq i az gluposti ne 6toto ne q obi4am ve4e ami da vidi kvo e gadno da vika na men za 6tqlo i ne6tqlo tapanar i glupak a az da si mal4a i da q molq da prestane. NE SAM PARCAL ZA RITANE I BAZIKANE i to4ka po vaprosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! razbrah 4e s dobro i mal4anie nqma da se spre i poneje mn q obi4am ne q ostavih sled hilqdite obidi i sq ako i kaja ne6to po nakrivo i ve4e KRAAAAAAAAAAAI sardi se i me zaebava kato laino v lokva. omrazna mi prosto,nqma da se promeni nikoga razbrah go tva i kolkoto da me boli ot tva 4e q obi4am tq nikoga nqma da go razbere i 6te mi se smee kakto go pravi po skaipa i nqma da i puka za men, tei 4e kato ne znaete mal4ete tam.pppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aman ot 4ustva, da bqh bez4ustven da ne mi puka ama mi puka i vinagi 6te mi puka za neq ama ne moga pove4e taka, tq ne se sprq da se ebava i da mi se smee v o4ite dokato az pla4a pred neq!!!! aide mn vi zdrave.........pisna mi ot bebeshki istorii.
Старата любов ръжда хващала
tva 4e ti si tapa krava i toi e po4nal da se ebava s teb pred priqtelite ti ne zna4i 4e i az sam takav, vari si lapai pi6kite na lainata det haresvash.az nikoga nqma da se bazikam s moita lubov pred nikogo ni6to 4e tq go pravi i me boli ot tva, ama na men koi mi vliza v polojenieto weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????? tapa krava si i si zaslujavash tva deto ti se slu4va,dano vse taka da e i evala na mom4eto,pisna mi ot lapeta deto ne znaqt kvo e polojenieto i samo govorqt.aide kefi sa tam naduvko prosta.Първоначално написано от emily_1234
tva 4e ti si tapa krava i toi e po4nal da se ebava s teb pred priqtelite ti ne zna4i 4e i az sam takav, vari si lapai pi6kite na lainata det haresvash.az nikoga nqma da se bazikam s moita lubov pred nikogo ni6to 4e tq go pravi i me boli ot tva, ama na men koi mi vliza v polojenieto weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????? tapa krava si i si zaslujavash tva deto ti se slu4va,dano vse taka da e i evala na mom4eto,pisna mi ot lapeta deto ne znaqt kvo e polojenieto i samo govorqt.aide kefi sa tam naduvko prosta.Първоначално написано от emily_1234
i da dobavq 4e ne mislq 4e tq e moe pritejanie i to4no za tva mi e gadno v momenta, ne vsi4ki mom4eta sa ednakvi, ama ti si tapa krava za sajalenie i samo ot zloba gledash kak da obijda6 i da si izkarvash na drugite mom4eta,mri v laina i stiga pisa tam deto ne ti e rabota, ne sam ti vinoven az 4e ne si slu4ila na mom4e patko prosta !!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от emily_1234
sajalqvam ama ne obijdam az ami tq i ne se sprq i az i padnah do nivoto a ne tq do moeto!!! ama tei to vlubenite o4i na vsi4ko vqrvat, kato mi kazvashe tq 4e me obi4a vinagi sam i proshtaval i vqrval, ama go den sled den za neq sam glupak, prostak i nz si kvo i az kato izlqza s neq samo se ma4a da se darja dobre i polu4avam edno prezrenie i laji.zaradi neq az nqqm samo4ustvie i ni6to i si stoq dokato tq me obijdashe samo.pisna mi prosto, stiga ste me sadili si4ki ppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuПървоначално написано от ImmortalForever
По-скоро ти падаш на неговото.
Айде зарязвай го и лягай да спиш.![]()