- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем с ОБИДИТЕ хелп!
Ти си му позволила нещата да са на това дередже
Като не искаш да те обижда повече, първо СПРИ ти да го обиждаш
Все пак каквото повикало - такова се обадило..
Нормално е щом ти си позволяваш да го нагрубяваш, да го прави и тойПоговори с него и му кажи, че не е нормално така да те обижда за всяко нещо и, че хич не е възпитано
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първо форума не е място където ще се карате и ще се оплювате.За мен и двамата сте допуснали грешки...Първо че ти си му разрешила по точно позволила той да се държи така с теб и второ че той се мисли за големия мъж и да обижда.Седни и му обясни като цивилизован човек какво те дразни в него, и него какво го дразни в теб.Ако не стане така значи е дошъл края на вашата връзка.Изчрпали сте се.В крайна сметка нито той ще ти е последния мъж в живота ти нито той в твоя!Компромиси трябва да има НО И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ!
Едвали това е човека в когото си се влюбила,може да се е променил.
Аз ако съм,ще му бия шута.
glupak,smotanqk,piqnica,tapanar,...zaebava kato laino v lokva,...tei 4e kato ne znaete mal4ete tam.Ей,я ела малко на земята...тя постоянно ме псува.......Спри да обиждаш момичето и си намери друга кукла за играчка !!
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Вече и семейни скандали се заформиха. Евала.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Този да не е последния мъже на тази земя,че си се хванала за него като удавник за сламка.Направо го зарязвай.![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
+1 budi qsna i mu kaji 4e ne moje da se produljava takaПървоначално написано от jghgh
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Ми ти си ебати тъпата! Чувала ли си поговорката, че кучето скача според тоягата? Айде сега напрегни си мозъчето за да разбереш смисъла и ако искаш може да се опиташ да си извадиш изводчета![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ами опитайте .. да се разберете .. никой да не обижда другия .. / ако не става шута в Г*за и следващия![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
+1Първоначално написано от zaraaa
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
tva 4e ti si tapa krava i toi e po4nal da se ebava s teb pred priqtelite ti ne zna4i 4e i az sam takav, vari si lapai pi6kite na lainata det haresvash.az nikoga nqma da se bazikam s moita lubov pred nikogo ni6to 4e tq go pravi i me boli ot tva, ama na men koi mi vliza v polojenieto weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????? tapa krava si i si zaslujavash tva deto ti se slu4va,dano vse taka da e i evala na mom4eto,pisna mi ot lapeta deto ne znaqt kvo e polojenieto i samo govorqt.aide kefi sa tam naduvko prosta.[/quote]
Извинявай много но след като ми наговори всички тея простотии без да ме познаваш и без да знаеш за какво говориш, използвайки прекалено много епитети и съществителни,които НЕ са на мястото си как очакваш тва момиче да ходи с теб? (Ясен е вече проблема с обидите) и как очакваш някой който следи темата като ти види просташките и селяндурски изказвания да каже "Че момчето е право,защитете го ... ?не знам... по-принцип трябва да се обидя и да съм ядосана от това което каза
![]()
но виждам че и на теб не ти е било лесно. В крайна сметка мисля че нещата при вас са много трудни и в един момент "попадате в дупка". И не казвам това "защото съм злобна" а защото съм преминала през това ...!
Абе какви са тези глупости.. обиждал те.. ами зарежи го тогава, само че като гледам и ти не оставаш по-назад..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Вие сте мазохисти ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Какво като е спал с теб за пръв път? Нима това го прави твоя собственост?
Нещата няма да се оправят с мълчание и оплакване по форумите. Говори с него.
ми докато си говорите за нещо (предполагам си говрите) просто му кажи че не ти е приятно и таф е
![]()
spoed men se razdelete za malko,pomisli v/y tova,dali,ako si sama nqma da ti e po-dobre
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ей за тфа в един проблем се слушат и двете страни!Сори ти пич, но тя не ни беше запознла с тази част на проблема.Ние даваме мнение, върху това което четем на пръв поглед!Извинявай, никой тук не ти е наскачал..В карйна сметка вие двамата си решавате какво да правите... Успех иначе.. и в тази връзка и двамата, малко вдигнете достойнствата...Първоначално написано от soulfly
И ко да те направим? че те обижда,щом му е толкоз акъла.
А ти ако имаш поне малко пипи щеше да му биеш шута, а не да правиш тема за това
Напротив - дава му ; ) Защото нали знаеш - когато нещо не достига в една връзка се търси утеха при друг/а ; ) Според мене не трябва всички да нападате момчето ... защото наистина понякога е хубаво да се чуят и двете гледни точки.Първоначално написано от (S) AINT
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от MakeMeFeel
+189347835843 и да добавя ощв нещо не тука трябва да се карате ами да се хванете някъде навънка и да си решите проблема.То тука стана като зверилник всеки си налага мнението и т.н.Една камара мнения изчетох и ме заболя главата.За да стигнете до тука сте си виновни вие.Ние от форума само коментираме.Излезте и си решете проблема или заедно и правите взаймни компромиси или се раделяте и си карате живота по живо и здраво.Винаги и 2-та са виновни в една връзка не може само единия.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя почнала пък ти си продължил...децката градина се премести тука..Хора свестете се малко моля ви..Излизате само двамата и почвате да си говорите по този проблем без да се обиждате ако може те..Тя ни казва едно а в следващия момент се оказва друго не сме виновни ние че тя премълчава някоя и друга подробност а това не ти дава право да нападаш хората дали мнение...Все пак успех и дано си оправите отношенията
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]