- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем с ОБИДИТЕ хелп!
xax ми кво да ти кажа при мен е доста по зле нямаш и представа как ме обиди ... е много по зле от тва дето на теб ти го е казал и там квото четох направил .. и честно казано ми уби всичко с тва...никога някой така не ме е обиждал дори собствените ми родителино аз съм си много горделива и вапреки,че ме заболя се правя на горда и смела и му показах,че ме заболя каза ми : "длажна си да ми простиш,щотовти колко пъти с твоето държание си ме наранявала".. аз знаеш ли,че ние момичетата поне ако имаме некво достойнство останало няма да седим при такъв както аз в момента съм си измислила отмъщение
може и тъпо да изглежда ама кво ми пука на мен ... та за да те обижда той - 1во вие не сте женени никви не сте един вид нз гаджета и кво като що търпиш тва да те питам ? секи тряа да има някво достойнство поне малко иначе ще си прави квото си иска и ако аз съм на твое място са ще се дистанцирам от него за известно време дори и за няколко дена да е...ама не си права да търпиш извинявай..аз сега си търпя само да му направя "много мазен и долен номер" както казват мои приятели
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така,че успех![]()
Как Можеш да обичаш човек, който те нарича :"тъпа глава"!!!!!!Първоначално написано от (S) AINT
![]()
![]()
Май не обичаш момчето, което е сега, а момчето, което е било в началото на връзката ви?? Замисли се върху това? Няма смисъл от илюзии!
Или почваш от ляво отдясно.. след тва го ущипваш и ще видиш как ще са кротнеПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
зарежи го huh
мake cookиes,noт war ^.^
+1 Най-добре излезте само двамата и си поговорете за всичко,което ви дразни един в друг и си изяснете отношенията..а не правете сеири по форумите.Първоначално написано от milotoGIRL4e
Това е абсолютно вярно...и преди да започнеш да го съдиш какъв бил виж себе си и как ти си се държала...не търси вината само в негоПървоначално написано от milotoGIRL4e
!
<3 أحبك الشمس
+1Първоначално написано от maLchy