.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    xax ми кво да ти кажа при мен е доста по зле нямаш и представа как ме обиди ... е много по зле от тва дето на теб ти го е казал и там квото четох направил .. и честно казано ми уби всичко с тва...никога някой така не ме е обиждал дори собствените ми родители но аз съм си много горделива и вапреки,че ме заболя се правя на горда и смела и му показах,че ме заболя каза ми : "длажна си да ми простиш,щотовти колко пъти с твоето държание си ме наранявала".. аз знаеш ли,че ние момичетата поне ако имаме некво достойнство останало няма да седим при такъв както аз в момента съм си измислила отмъщение може и тъпо да изглежда ама кво ми пука на мен ... та за да те обижда той - 1во вие не сте женени никви не сте един вид нз гаджета и кво като що търпиш тва да те питам ? секи тряа да има някво достойнство поне малко иначе ще си прави квото си иска и ако аз съм на твое място са ще се дистанцирам от него за известно време дори и за няколко дена да е...ама не си права да търпиш извинявай..аз сега си търпя само да му направя "много мазен и долен номер" както казват мои приятели

така,че успех
    You've got my head spinning

Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Ами още ако го обичам..
    Как Можеш да обичаш човек, който те нарича :"тъпа глава"!!!!!! Май не обичаш момчето, което е сега, а момчето, което е било в началото на връзката ви?? Замисли се върху това? Няма смисъл от илюзии!

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Ами още ако го обичам..
    Как Можеш да обичаш човек, който те нарича :"тъпа глава"!!!!!! Май не обичаш момчето, което е сега, а момчето, което е било в началото на връзката ви?? Замисли се върху това? Няма смисъл от илюзии!
    да определено и няма смисъл всичко е безсмислено и при мен е същото само,че обидите са много по тежки и вече нещата са към края си.. а ти си ненормална да търпиш всичко
    You've got my head spinning

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Вие да не сте в детската градина ?! 0_o
    Или престава да те обижда, или го зарязваш.
    Или почваш от ляво отдясно.. след тва го ущипваш и ще видиш как ще са кротне

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    тhe middLe of nowhere
    зарежи го huh
    мake cookиes,noт war ^.^

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    еми зарежи го... не падай толкова ниско, че да търпиш такива неща

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Ти си му позволила нещата да са на това дередже
    Като не искаш да те обижда повече, първо СПРИ ти да го обиждаш
    Все пак каквото повикало - такова се обадило..
    Нормално е щом ти си позволяваш да го нагрубяваш, да го прави и той Поговори с него и му кажи, че не е нормално така да те обижда за всяко нещо и, че хич не е възпитано
    +1 Най-добре излезте само двамата и си поговорете за всичко,което ви дразни един в друг и си изяснете отношенията..а не правете сеири по форумите.

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Ти си му позволила нещата да са на това дередже
    Като не искаш да те обижда повече, първо СПРИ ти да го обиждаш
    Все пак каквото повикало - такова се обадило..
    Нормално е щом ти си позволяваш да го нагрубяваш, да го прави и той Поговори с него и му кажи, че не е нормално така да те обижда за всяко нещо и, че хич не е възпитано
    Това е абсолютно вярно...и преди да започнеш да го съдиш какъв бил виж себе си и как ти си се държала...не търси вината само в него !
    <3 أحبك الشمس

Цитирай Първоначално написано от maLchy
    тя почнала пък ти си продължил...децката градина се премести тука..Хора свестете се малко моля ви..Излизате само двамата и почвате да си говорите по този проблем без да се обиждате ако може те..Тя ни казва едно а в следващия момент се оказва друго не сме виновни ние че тя премълчава някоя и друга подробност а това не ти дава право да нападаш хората дали мнение...Все пак успех и дано си оправите отношенията
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си