- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем с ОБИДИТЕ хелп!
oooooooooooooooof stiga ste me sadili kato ni6to ne znaete, tq ne prestana da mi vika glupak , smotanqk i piqnica za ne6ta deto dori ne sam pravil, po4nah i az da obijdam 6toto 10000 pati q pomolih kato mi se qdosa za gluposti da ne me obijda ama tq ne se sprq, ok vikaite i da me ostavq, pisna mi ot obidite,vinagi sam si mal4al i po4nah da govorq i az gluposti ne 6toto ne q obi4am ve4e ami da vidi kvo e gadno da vika na men za 6tqlo i ne6tqlo tapanar i glupak a az da si mal4a i da q molq da prestane. NE SAM PARCAL ZA RITANE I BAZIKANE i to4ka po vaprosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! razbrah 4e s dobro i mal4anie nqma da se spre i poneje mn q obi4am ne q ostavih sled hilqdite obidi i sq ako i kaja ne6to po nakrivo i ve4e KRAAAAAAAAAAAI sardi se i me zaebava kato laino v lokva. omrazna mi prosto,nqma da se promeni nikoga razbrah go tva i kolkoto da me boli ot tva 4e q obi4am tq nikoga nqma da go razbere i 6te mi se smee kakto go pravi po skaipa i nqma da i puka za men, tei 4e kato ne znaete mal4ete tam.pppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aman ot 4ustva, da bqh bez4ustven da ne mi puka ama mi puka i vinagi 6te mi puka za neq ama ne moga pove4e taka, tq ne se sprq da se ebava i da mi se smee v o4ite dokato az pla4a pred neq!!!! aide mn vi zdrave.........pisna mi ot bebeshki istorii.
Старата любов ръжда хващала