- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срещу каква сума бихте ...
Сама си противоречишПървоначално написано от Xrisenceto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти от къде знаеш,че ние (които не бихме го направили) също нямаме гаджета,които обичаме?!А и всичко опира до достойнство и принципиАко си заспала путка,която мисли само за пари и секс - много ясно,че ще го направиш,ако си с достойнство и имаш някакви принципи (по-нормални де) - няма да го направиш
![]()
виш какво ,много си малка за да употребяваш думата достойнство тази дума нито тук и е мястото нито се връзва в темата какво е достойнство,Човешкото достойнство е вътрешното и в същото време социално право на ценност и зачитане, което принадлежи на човека заради него самия. Човешкото достойнство е присъщо на всеки човек и е неделимо от него. То се притежава и от неродения, както и от вече мъртвия човекПървоначално написано от nejnaDROGA
дали ще вземеш пари на ръка от един як пич или този пич че е баща на децата ти и ще те храни цял живот е все едно
правиш се недостъпна за пред хората,но какво ли ти е лицето зад паравана ,какво ли ще ти е решението утре като детето ти няма какво да яде а един човек ти предложи да правите секс за да можеш ти да му купиш обувки,много си малка да разсъждаваш живота е едно колело в което твоето достойнство е като мита за плоската земя,не си по различна от повечето хора,просто преиграваш!
прочетох първата страница от темата и никоя не беше споменала че не би го направила защото си има приятел а защото и е под достойнството...и пак стигаме до достойнството...никой не може да ме убеди че ако ти датат толкова много пари че цял живот да си живееш като кралица само срещу едно ебане с готин батко няма да приемеш...Първоначално написано от nejnaDROGA
Хаха, какво се праите всичките, че и да ви дават 10 000 лв., нема да напраите един секс с некоя мутра, като после ще си поживеете добре с тия пари... Кво, пичката ли ще ви се изхаби? Самозалъгвате се, но то не ви се е случило за да видите, какво е да сте харесвани от всички мъже, като около вас са все богаташи, постоянно развлечения, яки коли, приеми, постоянно имате пари за глезотии и можете да се направите перфектна... Споко, то тия дето дават парите не са некви грозници и клошари със стари дрехи...
АЗ пари бих давал да права, па да не говорим ако ми дадат... мн сте си повервали, но няма лошо... бъдете щасливи с гаджетата си
АЗ ще се надявам некоя кака с баща министър да ме открадне![]()
![]()
![]()
...
Първоначално написано от mettalium
![]()
![]()
аз за 49 да те е яд![]()
![]()
Признавам си,че не прочетох цялото мнение,а само отгоре-отгоре (просто ми се стори безинтересно),но както и да е:Първоначално написано от djssss
1.Да си чувал за работа?!Вярно е,че в България няма голяма перспектива,но все ще си намеря що-годе добра работа след като си изкарам висшото образование,а и уча нещо,което вече започва да се развива в България и за което все още не достигат хора
2.Да си се замислял,че имам малко мозък и че няма да тръгна да раждам на 18-20 години докато още нямам сигурна работа и средства да го гледам?!
3.Нямам намерение да съм самотна майка!!!=> Няма да ми се налага да се е*а с някой за пари!!!
4.Имам родители,бъдещия баща на детето ми също ще има,имаме и ще имаме приятели,така че гладни няма да останем!!!
Хрисенцето ти май яко се филмираНикой няма да даде на никого толкова пари,че да си живее цял живот с тях само за едното ебане
Я мисли трезво и излез от филма
Все пак въпроса си е сериозен!!!
не бих правила секс за пари![]()
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
az 6te q opatkam nekoq macka i za bez pari puk ako mi se dadut 6te buda o6te po 6tastliv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ето тук виждам че си още съвсем малка и просто се опитваш да бъдеш барабар петко с мъжете,мацко малка нито една жена не е искала да бъде самотна майка или даи се налага да проституира,това че ще си или си судентка не значи че ще си добре материално и не значи че мъжа ти ще е до теб и няма да си самотен родител,ти си лигла,лоша възпитана,мислеща се за повече от колелото на живота,все още опираща се на татко и вечеряща от сготвеното от майка ти...самия факт че си прочела пърото изречение и даваш цялостно мене за нещата говори че си такава и в живота,повърхностна и елементарно не зряща ...ти си от онези деца/ти си дете/който си мислят че те са най велико поради факата че баща им седи зад тях и че хладилника име пълен че носи нови дънки и нови обувки,но точно деца като теб стават роби на с-ма която ги смазва за да бъдеш добре платена в работата си ТИ ЩЕ ПРАВИШ СВИРКИ НА ШЕФА СИ ще кажеш/аз ли бе/да точно ти тов е истината искаш си добре платена мадама шеф човешки ресурси на примерно кейпи ем дж да ама не си само ти мацка не си само ти с твоето висше има още на опашката и ето как ти ще влезеш в тази порочна с-ма на плащане и духанеПървоначално написано от nejnaDROGA
запомни го
djssss ти май не можеш да четеш,а и си тъпичък![]()
1.Никъде не съм казала,че съм прочела само първото изречение!!!Ако беше така нямаше да ти говоря за деца и семейство!!!
2.Ти да не си внук на баба Ванга,че набързо ми предрече,че няма да имам пари и мъж,че ще съм самотна майка и ще правя свирки?!![]()
3.За твое сведение аз работа ще си намеря и само със средното образование,защото ми се орежда от училище,но мисля,че е по-добре да уча още,а не от 19 годишна да работя за по 450 лв. (след като знам,че после пак мога да отида на горепосоченото място да работя,но за доста по-голяма заплата)
4.Цяло лято сама съм се издържала и от нашите не съм взела и 1 стотинка,но сега просто трябва да уча и не ми остава време за работа...
5.Нямам причина да се мисля за най-най-,защото хладилника ни е пълен или защото баща ми е зад мен!!!Просто се познавам,знам си възможностите,знам и как мога да си оредя бъдещето (макар и с не кой знай колко висока заплата)
6.Ти пък ако беше толкова голям,умен,земен и т.н. нямаше да говориш като някой долнопробен селски идиот;нямаше да обиждаш и да се нервиш от факта,че ДЕТЕ (да!дете съм) на 17 години има по-големи възможности (поне така изглежда) от теб!!!
7.Ти ако си влязъл в тази "система" и правиш свирки на шефа си - е сори пич,но някои хора не са като тебПо скоро бих мила тоалетни пред това,да правя свирки на шефа
![]()
Не бих правила секс за пари.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Стига бе, вие ще го обърнете на скандал![]()
![]()
nejnaDROGA не се нерви![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
djssss не я познаваш за да говориш така за нея,всеки си има принципи и държи на тях така , че по добре замалчи че ставаш чак смешен и банален!
Трябва да се съгласите че парите винаги са били и продължават да бъдат водеща сила в света... без пари не може. А съм сигурен че за едно 5000 лв. предложени от младо момче (красиво, с хубаво тяло) повечето момичета ще се съгласят.
Не случайно съм чувал един мъдър съвет: Намери си богата жена и любовница!![]()
Как да не се нервя като някъв олигофрен,който описва собствения си живот,е тръгнал да ми обяснява как съм щяла да духам на шефа си (нищо,че ще имам шефка ама айдеПървоначално написано от FunnYboY
),че ще съм самотна майка и т.н. ... Нито знае,какво уча;нито знае що за човек съм;нито е по-интелигентен от мен (съдя по коментарите му и по начина му на изказване);освен това явно е раним на теми:пари,работа,пост на работното място,шефове и т.н. ...
И все пак мерси за подкрепатаRofl4e мерси и на теб
![]()
Е да, никой не е споменал всички.Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Трудно е да предвидиш бъдещето си, можеш само да предполагаш.
Но живота е "палачинка" - може просто да се обърне наопаки...
Както казва един познат:"Няма гаранция, че на 23 няма да си милионер, или здухан студент, със склонност към самоубииство"![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
момиче ти имаш сериозни проблеми изтъкана си от комлекси...потърси помощ!Първоначално написано от nejnaDROGA
и ако ти наистина си на 17 то жална и майка на майка БЪЛГАРИЯ от твоето поколение,как може в нито един момент да не разбереш какво пиша и как може постоянно да се слагаш като меродавно момиче
спирам да говоря с теб...ти просто си трагедия
апропо
за разлика от теб аз плащам данъци на тази държава...и сега няма да ме разбереш предполагам
Тук ще бъда леко грубПървоначално написано от Rofl4e
теб кой те натисна за да звъниш?ако беше поне 1/1000 по умна от муха,щеше да си направиш труда да прочетеш 1,2 мой мнения и да разбереш че не си пишеш с пешо куция от 7г клас
тези думички,"замълчи че ставаш смешен"ги казвай на баща ти който не ти е дал възпитание и комплексно мислене,не смятам да се задълбочавам с теб...мина ми времето когато се карах по форумите ти си била още блед пламък в очите на баща си...
КАПИШ
Аз ако бях "изтъкана от комплекси" щях да стана ЕМО и до сега щях да съм си прерязала венитеПървоначално написано от djssss
По скоро ти имаш някакви комплекси щом си толкова настървен срещу момичетата и най-вече срещу момичетата със самочувствие,принципи,дост ойнство и бъдеще (явно) по-хубаво от твоето
Мисля,че си претърпял някое любовно разочарование или някоя млада и по-умна от теб девойка ти е заела мястото в службата и за това сега нападаш непознати (както ти каза) деца
Опитваш се да си го изкараш на нас (в случая на мен и Rofl4e) и не искаш да си признаеш (или по-скоро те е СТРАХ да си признаеш),че има по-умни и по-способни момичета от теб (а и такива,които са по-малки от теб,но са постигнали много повече
)
П.П.Спирам да ти обръщам внимание,защото не обичам елементарните и/или комплексираните мъже
Доста голяма
Зависи от клиентката..ако ми хареса и няма некви болести-безплатно![]()