- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срещу каква сума бихте ...
абе чесно да си кажа момичето не ми ли харесва и колкото и пари да ми дава нема как да стане =]Първоначално написано от Playboycho
Подяволите.. 1. никой не би платил достатъчно голяма цифра за да ме пречупи... 2. ако ме отвръщава, не бих го и докоснала...
Като цяло всеки си има цена... но за някои е недостижима...
Лошото е, че ако някой сладур има нужните пари, за да ме пречупи, много бързо ще обеднее, защото ще се връщта всеки ден за още...![]()
Каквото и да стане,не бих правила секс за пари
Я също не съм такава....аз съм възпитано момиче...не бе никой не знае до какво може да се стигне някой ден,тъй че никога не казвай никога...
+1 Аз също правя такаПървоначално написано от darla
![]()
ей,тамън ти бях приготвилПървоначално написано от chokolate_girl
1 Ферари Калифорния и 1млн. лева
на задната седалка....
Карай...може някой друг да ти ги даде.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
абе нямали цена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
охх убихте ме! Всеки има цена някои по-висока др не! кво ми се правите недостъпни куклички пффф
и аз си имам цена, др е въпроса дали някой е съгласен с мен!
Не смятам , че някой има толкова колкото искам и колкото струвамПървоначално написано от Playboycho
Но ако се появи човек , който да държи поне остров да звънне
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Абрамович устройва ли те?Първоначално написано от marjesa
![]()
Абрамович не се занимава с кифли.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ми да ме пита кфа съмПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
2 стотинки и съм съгласна ..
а сега сериозносекс за пари не бих направила
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ако е някоя яка и без пари ще мине..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
айде сега стига се правете на трудни ... повечето от тука правят секс със всеки срещнат и после 1030430430043 теми пишат дали са бременни.. секс за пари к'во толко всеки си знае цената ... и повечето от вас биха го направили .. ама тука ако каже някой да бих и веднага му се нахварляте че е лесен ако е момче и курва ако е момиче ... пък вие сте ограничениии![]()
![]()
Ами да ми даде таз мацка 10-20 лв бе стигат ми ... колкото иска ше я ...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм навитак да опъна Азис за около 100 големи зелени хилядарки даже ще му дам и да ми го лапа с гнусната си уста и да ми гълта сока.
ооо елитна курветина...Първоначално написано от sladkyy2013
![]()
честно ? хахаПървоначално написано от sladkyy2013
да бе майка ми е такаа курва,че имам 3ма бащи...хехех за майки нема да говорим бе мастия проста..и не те знам колко пара имаш,ма и ти мен не ме знешПървоначално написано от sladkyy2013
![]()
да не съм стока в магазин че да се продавам за пари![]()