Цитирай Първоначално написано от Beleth
Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
Цитирай Първоначално написано от Beleth
Ако неможеш да си купиш нещо с пари ... можеш да си го купиш с много пари!
Много филми си гледал
Все едно да ми кажеш,че с пари някой спинозен би могъл да си купи здраве;или някои би могъл да си купи истински приятел;или истинска любов;или някой възрастен би могъл да си купи младост (като тук не говорим за пластични операции)
.....
Хммм май не може,а?!

П.П.Хората са казали: "Не всичко,което хвърчи се яде!!!"
Вземи го запомни
Спинозен здраве ... едва ли но поне може да си подобри оставаштия му живот. С пари да си купя приател - определено мисля че мога, не са малко хората които са пристрастени към парите. За какво ми е любов ако мога да имам имение като това на плей бои? Но виж за младостта съм съгласен. Неможеш да я купиш. Но ако си възрастен и си имал пари през живота си ... доста неща ще са ти омръзнали, ще си се наживял доста добре.
Да правиш разлика между ПРИЯТЕЛИ и ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ?!?!?!?!
Не е нужно да ми обясняваш за тези измислени "приятели",които гледат само парите,защото до скоро имах няколко такива
Казваш,че младост и здраве не може да се купи - ми ето,че не всичко може да се купи
Казваш,че ако си имал пари на младини ще са ти писнали много неща,но я се замисли - живеем във века на промените и с всяка година се появява нещо интересно и вълнуващо,което (ако си на възраст) сигурно ще искаш да опиташ,но едва ли ще имаш възможност (все пак възрастните са крехки хора).Освен това и да ти е писнало всичко (което е невъзможно) едва ли не би пожелал да си млад и здрав,пред това да си възрастен човек,гълтащ по една шепа хапчета,който не знае дали след като си легне вечерта ще се събуди сутринта

Айде не ми се спори,защото мога и други примери да ти дам за неща,които са нужни на всеки,но не могат да се купят с пари