djssss ти май не можеш да четеш,а и си тъпичък
1.Никъде не съм казала,че съм прочела само първото изречение!!!Ако беше така нямаше да ти говоря за деца и семейство!!!
2.Ти да не си внук на баба Ванга,че набързо ми предрече,че няма да имам пари и мъж,че ще съм самотна майка и ще правя свирки?!
3.За твое сведение аз работа ще си намеря и само със средното образование,защото ми се орежда от училище,но мисля,че е по-добре да уча още,а не от 19 годишна да работя за по 450 лв. (след като знам,че после пак мога да отида на горепосоченото място да работя,но за доста по-голяма заплата)
4.Цяло лято сама съм се издържала и от нашите не съм взела и 1 стотинка,но сега просто трябва да уча и не ми остава време за работа...
5.Нямам причина да се мисля за най-най-,защото хладилника ни е пълен или защото баща ми е зад мен!!!Просто се познавам,знам си възможностите,знам и как мога да си оредя бъдещето (макар и с не кой знай колко висока заплата)
6.Ти пък ако беше толкова голям,умен,земен и т.н. нямаше да говориш като някой долнопробен селски идиот;нямаше да обиждаш и да се нервиш от факта,че ДЕТЕ (да!дете съм) на 17 години има по-големи възможности (поне така изглежда) от теб!!!
7.Ти ако си влязъл в тази "система" и правиш свирки на шефа си - е сори пич,но някои хора не са като теб По скоро бих мила тоалетни пред това,да правя свирки на шефа