- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво трябва да е едно момиче, за да задържи интереса ви?
За всеки влак си има пътници.Първоначално написано от AFT
Първоначално написано от eliyiy
Авторката, вземи да кажеш как точно се държиш, че ми е интересно.
в тема от 2008-а, ей сега ще се обади, да си каже:Д
иначе, тези списъци все едно предшестват интервю за работа. темата уж е насочена към момчетата, а преобладават момичешките претенции. наблюдение - самолюбивите девойки винаги оценяват по разни безумни критерии останалите, сравнявайки ги с еталона за съвършенство (самите себе си). нещо в духа на - аз съм изразено социална, онази не е - кофти за нея, много съм кръшна в танците, тя не, няма да се оправи в живота:Д
//драматизирам, естествено, но, за съжаление, не и твърде.
Ох, не съм видяла.
Не смятам, че критериите ми за свястна мацка са безумни. И да, сравнявам със себе си, макар че не съм еталон за съвършенство, естествено. От чий опит да изхождам, ако не от своя?
едно е опит -> лични нагласи/очакване/мнение
съвсем друго - въздигане на индивидуалния поглед до канон.
//самонадеяно е, ако не друго;
Не е канон, но определено е нещо, което действа. Не съм се учила да постъпвам така, всичко е лично усещане + поглед върху брака на родителите ми. Нима можеш да ме съдиш за това?
Все пак бих искала да разбера кое е безумно от написаното?
Имам чувството, че си 12-13 годишен разгонен пубер мислещ само за секс. И к'во, к'во.. ако въпросното момиче не ти "пусне" до две седмици ти какво? Ще скъсаш с нея?Първоначално написано от WTF90
В такъв случай не говорим за никаква обич. Искаш я просто за секс.
А, да.. Пиши на кирилица.. И си провери сивото вещество, че май се е изпарило ..
안녕 하시오!Първоначално написано от Blab
Temet Nosce
벨야카
Да ми харесва като външност ,интелигентност(не ми се говори всеки ден за времето,разбираш ли) и доза психични отклонения за да ми е интересно![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
да съдиш за другите по себе си;Първоначално написано от PinkPan7her
umri, здрастиии!:Д
готов ли си да бъдеш поразпитан?
//а по темата: лично за мен е важно момичето да има мечти, цели, една или повече проекции за себе си в бъдещето, да е творчески човек, да се интересува от изкуство и култура, да не пренебрегва себе си заради другиго, да е всеотдайна в лудостите си. същевременно с това да не играе игрички, а да е способна на интимност, достатъчно смела, за да се открива.
아니오. 저는 한국어 알습니다.Първоначално написано от Blab
저는 소주 마십니다
Зависи за какво ще питаш.
по темата: Наистина много неща. Общо казано трябва да има химия във всички възможни аспекти.
Temet Nosce
벨야카