Здравей те ... Знам , че може би не ви е до моите проблеми , но наистина се нуждая от съвет ... приемам и критики , защото съм много виновна за това което се случва ... Всичко започна когато си харесах едно момче ... от моя ,не е особенно голям ... Запознаха ни ... не съм искала ... в смисъл не съм молила нито съм се натрапвала на момчето ... просто като бяхме в дискотеката се оказа , че компанията ми се познават с него , и той и неговите приятели дойдоха при нас ... След няколко дена ми беше писал в скайп .. бил ме харесвал това онова ... Каза , че си нямал приятелка , а и не искал да има , не искал сериозна връзка това онова ... накара ме към 10 вечерта да излезлезем двамата , ще сме се били разкарали и после щяхме да отидем при другите ... съгласих се ... дойде от нас взе ме с колата си ... и ме заведе на най-романтичното място в нашия град където се събират влюбените ... на въпроса който му зададох " Какво правим тук , тук са влюбените а ние сме само приятели ... " а той ми каза " Спокойто след час ще видиш , че ще се влюбиш в мен " искара той едно одеало ... искара две чаши и една ботилка червено вино ... стояхме приказвахме си , гледахме звездите всичко беше 6 .. по едно време се почувствах влюбена ... обичана и все едно този човек непознатия ... който познавах едва от 4 дни съм го познавала цяла вечност ... От разговор .. започнаха прегръдките ... след това целувки ... и след това .. вече с малко замаена глава и в колата му най - нежния и хубав секс който до сега бях правила ... беше мил , нежен ... романтичен ... Тръгнахме си , отидохме при другите , а те вече бяха в дискотеката ... на въпроса зададен от приятелка " къде ходите вие бе " той отговори " еми чаках я 1 час докато се оправи пред тях .. " тогава разбрах , че е било само секс .. ,че не съм нищо повече от поредната бройка ... в онзи момент когато чух тези думи се сетих за онзи чат " еми за сега не искам сериозна връзка " ... След това още няколко пъти преспахме .. и от тогава всяка седмица се виждаме ... по 1 път .. за него всичко е само един секс ... , а аз все още съм силно влюбена във него ... а като ми се обади и ми каже " Мило тази вечер ще излизаш ли " как да кажа " НЕ ! " като знам , че сега го имам за един секс , а ако му откажа , ще го загубя наистина ... кажете ми какво да направя , защото ... не знам не се чувствам добре като съм " на повикване " , но не съм и добра когато е далеч от мен ... .. .моля ви без обиди достатачно ми е зле за да поемам и вашите обиди ... Благода ря на тези които го прочетоха аз съм на 16 . а той на 20