.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 4ujdata_
    Цитирай Първоначално написано от nelski
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Той си играе с теб
    Поиграй си и ти с него

Научи всичко за предишните му връзки, за предишните момиче, за това какво обича и какво мрази...накарай го да се разкрие напълно пред теб.
    Явно е добър в приказките, но ти се постарай да го накараш да откровеничи пред теб(да ти казва неща, които не е казвал на др)...ако не заради др, в един момент ще ти разказва, защото знае че след разказа ще следва секс

След време, ще те има не само за секс играчка, но и за човек пред когото може да се разкрие...точно тук пътя за теб се разделя- можеш да го нараниш по най-болезнения начин за него или да го накараш да пощурее от любов, защото ти си различната, тази с която не само се чука, но и говори
    Е т'ва е супер съвет...... може ли и аз да ти пиша лично

Знам, понякога съм гадна, но пък когато си играят с теб, защо да не поиграеш малко и ти на тяхната игра

Ако искаш да можеш да ми пишеш и на лично
    Това действа безотказно Ако не го беше написала тя, аз щях да те посъшетшам същото... Разкажи му играта
    On of us is thinking about SEX...
    OK, it`s ME

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от pavlinkamalinka
    az sam imala samo dve seriozni vrazki i dr sa bili samo sex
    i moje da se kaje 4e sam se vlubvala po4ti vav vs i e normalno 6tom pravite sex
    to vlubvaneto e otna4alo, no posle kato vidq nakade otivat ne6tata mn se iznervqm po4vam da se darja mn gadno i se osaznavam i posle i za men e samo sex no si tarsq seriozen maj
    tova mom4e e postapilo mn gadno vino gluposti
    ebati gei4eto ima mn takiva maje kato porasne6 ste vidi6 4e sa o6te pove4e i lajat i t n
    no vaprosat e 4e ne e za teb i ti ne si prostitytka 4e da pravite sex samo kogato toi kaje
    majete tr da te cenqt
    Я стига глупости ве влюбвала са в почти всеки малее малеее.

Ами тоя явно е само за бройката ами като са даваш как няма си използвана
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

iskam da vi kaja mejdu lubovtA i vlubvaneto ima golqma razlika
    vlubvaneto e vna4aloto i ako prodalji dalgo tva 4yvstvo zna4i si go ibi4a6 tozi 4ove4ec
    ako ne zna4i prosto ti e bil interesen no nqma lubov

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ето,сега виждам черно на бяло,колко им е лесно на мъжете да те накарат да се влюбиш в тях.
    Колко му е...Една бутилка червено вино,която едва ли струва повече от 10лв.страрото одеално на баба,и две чаши от свадбеният сервиз на мама и на тете.Хахаха,както се казва фасулска работа,а ефекта на лице.

Какво да правиш...Продължи да си правиш там каквото си правиш и не мисля,че си влюбена в него.
    Да спечелиш някого е различно понятие за двата пола.
    За мъжа означава да те вкара в леглото,тогава вече си негова.
    За жената е,да създаде сериозна връзка.
    Той е постигнал целта си,а ти не.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Brei
    и в колата му най - нежния и хубав секс
    Ахахахахаха....
    Мри в сол.
    pф да се удавиш в супата си дано ...

Леле Имам Същия Проблем като тебе.. Решението е само едно.. Спираш комуникациите с него и това е ... Имаш ли воля някой ден всичко ще е под контрол
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Mоме кажи му, че не те клати убаво и ще се строши от яд.. Говори че бившия ти е бил много по-добър и накрая му резни зелката.. Т'ва го мразиме мъжете.. да ни натякват че има по-добри от нас
    Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...

Зарежи го.Не си заслужава!

Ако искаш да му отмъстиш по горе обисаха доста.
    Ако искаш да си разрешиш проблема наистина трябва да прекъснеш връзката си с него.
    Реши какво искаш и действай !

по-добре го зарежи не искаш само да си за един секс предполагам.Влюбена си в него,но не е единственият на Света ще откриеш човек когото ще харесваш и той теб и секса ще е по-хубав според мен когато и двамате влагате чувства а не да си играете на чукаи и в дискотеката с другите.
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

da be da..nqma lubov..vsi4ko e sex sas sega6niq mi priqtel stana ne6ty podobno..pravihme si sex i vzexme 4e se vlubihme nakraq..no predi tova si bqhme prosto dobri priqteli..Znae6 li ako se vijdate za malko pove4ko vreme ne samo za sex moje i toi da zapo4ne da izpitva nqkakvi 4yvstva..a Ti dobre si pomisli kakvo izpitva6 za6otto 4esto momi4etata se zablujdavame 44e sme vlubeni mili dymi huabv sex i Hop..vlubeni-zagubeni..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си