- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На повикване ...
Това действа безотказноПървоначално написано от 4ujdata_
Ако не го беше написала тя, аз щях да те посъшетшам същото... Разкажи му играта
![]()
On of us is thinking about SEX...
OK, it`s ME
Я стига глупости ве влюбвала са в почти всеки малее малеее.Първоначално написано от pavlinkamalinka
Ами тоя явно е само за бройката ами като са даваш как няма си използвана
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
iskam da vi kaja mejdu lubovtA i vlubvaneto ima golqma razlika
vlubvaneto e vna4aloto i ako prodalji dalgo tva 4yvstvo zna4i si go ibi4a6 tozi 4ove4ec
ako ne zna4i prosto ti e bil interesen no nqma lubov
Ето,сега виждам черно на бяло,колко им е лесно на мъжете да те накарат да се влюбиш в тях.
Колко му е...Една бутилка червено вино,която едва ли струва повече от 10лв.страрото одеално на баба,и две чаши от свадбеният сервиз на мама и на тете.Хахаха,както се казва фасулска работа,а ефекта на лице.
Какво да правиш...Продължи да си правиш там каквото си правиш и не мисля,че си влюбена в него.
Да спечелиш някого е различно понятие за двата пола.
За мъжа означава да те вкара в леглото,тогава вече си негова.
За жената е,да създаде сериозна връзка.
Той е постигнал целта си,а ти не.
pф да се удавиш в супата си дано ...Първоначално написано от Brei
![]()
![]()
Леле Имам Същия Проблем като тебе..Решението е само едно.. Спираш комуникациите с него и това е ... Имаш ли воля някой ден всичко ще е под контрол
![]()
![]()
![]()
![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Mоме кажи му, че не те клати убаво и ще се строши от яд.. Говори че бившия ти е бил много по-добър и накрая му резни зелката.. Т'ва го мразиме мъжете.. да ни натякват че има по-добри от нас![]()
Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...
Ако искаш да му отмъстиш по горе обисаха доста.
Ако искаш да си разрешиш проблема наистина трябва да прекъснеш връзката си с него.
Реши какво искаш и действай !
по-добре го зарежи не искаш само да си за един секс предполагам.Влюбена си в него,но не е единственият на Света ще откриеш човек когото ще харесваш и той теб и секса ще е по-хубав според мен когато и двамате влагате чувства а не да си играете на чукаи и в дискотеката с другите.
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
da be da..nqma lubov..vsi4ko e sex sas sega6niq mi priqtel stana ne6ty podobno..pravihme si sex i vzexme 4e se vlubihme nakraq..no predi tova si bqhme prosto dobri priqteli..Znae6 li ako se vijdate za malko pove4ko vreme ne samo za sex moje i toi da zapo4ne da izpitva nqkakvi 4yvstva..a Ti dobre si pomisli kakvo izpitva6 za6otto 4esto momi4etata se zablujdavame 44e sme vlubeni mili dymi huabv sex i Hop..vlubeni-zagubeni..