- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви мъже харесвате?
темата е сериозна моля гласувайте ОБЕКТИВНО!
целта на темата не е за спам моля гласувайте темата се препоръчва само жени да гласуват, но и мъжете могат да посочат как се харесват
харесвам само фешънизначи тея с по дългите коси и бритон отпред.. мн са сладки ако има такива да ми пишаат плс плс
![]()
![]()
мн си тъпа маПървоначално написано от sladky2009
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
nqma osobeno zna4enie za men dali 6te ima kosmi na krakata,rucete i gurdite,oba4e pod mi6nicite i intimnite 4asti-nqma 6ans!!!obojavam muje s brada 1vi nomer-kolkoto da bocka,na moq muj ne mu davam da si brusne bradata-samo s ma6inkata da q "kosi"![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
тва го казват грозните като тебПървоначално написано от BaTe_Martoo
![]()
Еми не е нужно да си маха космите навсякъде - мъже с епилирани крака -> грозна гледка.![]()
Но на слабините и подмишниците трябва да ги маха определено (и брадата де)
На гърдите космите са секси според мен. ^^
А мъжете с епилирани крака са ми смешна гледка и това е...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
имаш право..Първоначално написано от jghgh
Хората ме мразят защото знаят, че съм по-умен от тях..
в крайна сметка се оказа че не са кушинки :S
сбърках Чейс извинявам се..
Я стига ве, не ме интересува за какво се мисли някъде си, като не е гейско, да си ги лижат тея подмишници космясали!Първоначално написано от voLtage
Walk with me now, fly with me later...
Предпочитам обезкосмени мъже, но не навсякъде
По краката ми е все едно дали имат или не, ама май предпочитам да си имат![]()
По ръцете НЕ искам да се обезкосмяват, не ме кефи ..
По гърдите и корема за предпочитане е да нямат косъмчета...
За отдолу няма какво да го обсъждаме - естествено, че трябва да се погрижат да е гладичко![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Обезкосмявам се под мишниците и "долу". Едното е за хигиена (никой не обича миризмата на пот), а другото е по-секси.
и аз съм такаПървоначално написано от milotoGIRL4e
![]()
За мен всъщност е дори отблъскващо... Но като гледам коментарите в тази тема а и в други подобни явно в мене е проблемаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
П.С.: Просто коментирам. Не е лична нападка или нещо такова(пиша го защото хората са станали супер обидчиви и всичко приемат за лична обида...)
спамиш по особено подъл начинПървоначално написано от psychopath
![]()
иначе .. ако космите от краката и подмишниците са махнати насилствено .. и веждите му наподобяват формата на моите .. изобщо не се занмиаам .. пеераси![]()
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
и вече 5 затрити акаунта : )
че мъж без косми мъж ли е ?
Аз лично само ташака и подмишниците брасна друго не то ще отиде към педерастия. Тва е мноето лично мнение че мъж без косми не е мъж
аз пък ги харесвам кат голи охлюви![]()
![]()
![]()
ама много точно описа п***растчетатаПървоначално написано от sladky2009
![]()
аз не харесвам момчета без косми по краката във връзката ни ми стига да има само едно момиче и това да съм аз..а относно интимните части да има малко да боцка
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
bravo kato e maj da mu li4i naliПървоначално написано от darla
i az takiva xaresvam s bradi4ka
За мен няма значение.Само мразя мъже,окосмени под мишниците и с косми по ГЪРБА!