- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е тази тенденция?
Добър вечер. Това е втората ми тема за днес, ще ме извинявате.
Та, да си дойдем на думата.
Искам да попитам каква по дяволите е тази тенденция да си расист, националист и прочие лайна, а в същото време да плюеш собствената си държава?! М? Може ли да говориш за това колко много мразиш негри, цигани и прочие, как искаш да се изселят от родината ни, а в същото време да плюеш България по възможно най-долния начин? Принципно не съм националистка, знам, че в България нямам особено добро бъдеще, ама, по дяволите, поне не съм расистка!
Всъщност вие така си противоречите по ужасно смешния начин, и по-жалкото е, че не се усещате отстрани колко сте жалки! Осъзнайте се! Поне като ще защитавате една глупава теза, защитавайте си я докрай, не си противоречете!
велика си Бианке..![]()
наркотиците не проващат..
Аз съм националистка, но никога не съм обвинявала държавата, за свойте собствени недостатъци.
Темата е крайно безсмислена.
Нормално е да сме расисти към малцинствата, които са в нашата страна. Когато гледаш как се ползват с привилегии и получват повече от теб, само защото са печки/рязани, нормално е да се поозлобиш към тях.
Също е оправдан хейта към "белите негри". То това МТВ ви еба мамата.
Темата сигурно си я пуснала относно отношението към Прейчето. Еми тва вече е малоумно и не го одобрявам. Негрите в България са по-скоро екзотика и нищо не са ни направили, че да ги мразим.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
И аз това се чудя.
Вече стана модерно да си националист, расист, национал-социалист и т.н.Гади ми се.
За това ще си останем най-бедната и корумпирана държава в Европа...
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
не не ..темата е посветена на Мартина .. но горко и на Бианка като дойдат другите отворковциПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
^да,опитва се да се прави на интересна,ама няма да стане номера.![]()
Като видях демократа се сетих, че съм пропуснал да коментирам евреите.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Според мен това не е тенденция. Проблемите с държавата се увеличават с всеки изминал ден,а това ни кара да се замислим за бъдещето си тук. От там идва цялата тази по-остра заинтересованост,поне при мен.
бианца, правиш ли разлика между патриот и националист, че се определяш като националистка?
Расизма е вродена човешка черта във всеки (почти всеки) бял човек. А на теб мозъкът ти е промит от ционистката медия. Аре марш в Америка там имаш бъдеще.
защо пък точно там?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
в Германия в Макдоналдс работят от всички раси хора... как да си земеш нещо като си помислиш че го е барал негър...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
яворе,да не си пиян,че не ме позна?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Мила ми Бианца, когато някой най-обикновен ден се прибираш в къщи и зад себе си чуеш стъпки и отвратителен цигански глас ти каже "Ой, како, како, какво я махаш тази плитка(за косата става въпрос) уа? И аз да имах такава и аз щях да я махам." И последното нещо, което осъзнаеш е, че тичаш, защото същия тоя циганин те гони, навярно ще разбереш защо някой от нас мразят циганите.Първоначално написано от Bianca
Не мога да ти схвана великата мисъл.
И искам да ми дадеш пример с някой "расист" от форума, който е "плюл" по България. Какво имаш предвид под "плюл"?
Опитваш да си оригинална, ама нещо не се получава.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
заради мен пусна тази тема.
пита ме дали съм расистка и бях оплюла политиката на България и реши да се направи на интересна,ама вместо това повечето я оплюха,да ти е честито.![]()
УРА! Ливанците Християни ги няма в списъка!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Направи разликата между родина и държава и ще си отговориш на някои прости въпроси, които зададе!Първоначално написано от Bianca
Първоначално написано от carinaNebula
Взе ми думите изпод пръстите. Подкрепям ви и двамата.Първоначално написано от TERRORMACHINE
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
едное да обичаш родината , да се прекланяш на подвига на героите ти, и друго да мразиш расите примерно.
Мен циганите не ме дразнят щот са такива, а защотот си позволяват мн неща и закона ги подминава.
Спри кафевото. Peace brother
Войни на Тангра
ше си мразиме, когото искаме ! А щом е моденро, значи на много хора започва да им пука какво става с България.. kyp за фесовете
НИКОГА НЕМА ДА СЕ СЧИТАМ ЗА РАВЕН С ЕДИН ПРОСТ ЦИГАНИН, ВОЗЕЩ СЕ НА КАМИОН НА ЧИСТОТАТА!
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
+1Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
вчера чух следното по стълбите в местен клуб
Между двама "изявени" нашенски нациста :
-Еи пич аи си фанем некви циганчета да ги биим а и виж те са ни до кръста тамън ше ни праят свирки, или да ебем евреи ?![]()
По темата:![]()
Иначе сега разбирам защо мнението ви за авторката на темата е такова..![]()