- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно объркана съм..
Проблемът ми е банален и същевременно много належащ( кой ли се учудва..те на всички са такива )..
И така,ето я моята история:
Имам си приятел от близо осем месеца.По принцип сме много щастливи заедно,обичаме се..Но от около месец в живота ми се появи едно друго момче..не е първото,което се е опитало да ме зарибява,докато съм със сегашния си приятел, но този път не се отдръпнах..може би това е основната ми грешка, защото сега той твърди, че е влюбен в мен.Той също не ми е безразличен,но много държа на приятеля си...
От желание да не нараня никого и никой да не страда заради мен,сега не мога да реша какво да правя и наранявам както тях двамата,така и себе си...
Осъзнавам,че само аз мога да си помогна,но просто не искам никой да е засегнат...което е невъзможно.Искам всички да са щастливи..но май няма начин да го постигна...
Знам какво ще ме посъветват повечето от вас: "Постъпи така,както ти смяташ за правилно за себе си." И ако е така мисля да не избирам никой от двамата..за да не се чувства никой по-маловажен![]()
Моля някой с по-голям опит от мен да ми даде съвет..просто защото не искам да наранявам никого...и благодаря предварително!
Според мен трябва хубаво да премислиш чувствата си още веднъж.Ако виждаш,че клониш встрани от сегашната си връзка е добре да я прекратиш.Така измъчваш себе си,но най-наранен ще остане приятелят ти ако разбере какво става.
Ако си влюбено в другото момче, а към приятеля си вече не изпитваш онази тръпка, както в началото по-добре се разделете....не е етично да го лъжеш по този начин и то най-вече за чувствата си...аако пък не искаш да се раззделяш с него си дай време, за да осмислиш нещатата, може би ако се отдръпнеш и от двамата ще разбереш кой ти е по-мил![]()
имах същия проблем.. доста кофти е, да .. но за всичко има решение.. наистина, обмисли какво чувстваш към всеки от тях... Внимавай със избора си, за да не останеш от 2 стола на земята
![]()
Успех![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
Ако бях на твое място бих останала при сегашния си приятел, според мен просто искаш някакво разнообразие и за това си се поддала на другото момче...но ей така да зарежеш приятеля си след 8 месеца без проблеми и най-важното - ти го обичаш..А колкото до това, че ако останеш при фр си .. другото момче ще бъде наранено - ами няма как..винаги трябва да има наранени..такъв е живота за жалост![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Ми и на мен ми се е случвало само че тогава с приятеля си с който бях бяхме от 4 месеца но се пак супер мн го уважавах ноо един от бившитем ми към който испитвах огроооомна симпатия ( меко казано ) реши че трябва пак да сме заедно...дърпах се дърпах се нооо като го исках ии не можах да му откажа ии зарязах 4 месечния си приятел...емм псува ма малко амаато всичко се връща тей или иначе
Незнам но ако наистина незнайш кво да прайш по добре неоставяй приятеля си заради неква моментна авантюра пък и тос новия по малко ще бъде наранен от колкото момчето с което ходиш 8 месеца...Ти си знайш! Успех!
![]()
Съжалявам, найстина, много глупаво от моя страна, но просто напоследък преживях нещо, и много много прилича на преживяванията на момичето, което харесвам много силно, а същевременно си има приятел ... Теди това ти ли си ?
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Не,не съм, но определено й влизам в положението.Първоначално написано от maaster
![]()
Когато се появят дори и минимални съмнения в една връзка, по - добре я прекрати, колкото и да държиш на приятеля си. Ако искаш да си с новото момче, защо не ?!
Така или иначе в този случей ще нараниш само сегашния си приятел. А ако ги оставиш и двамата ще нараниш хем себе си, хем и двете момчета.
Реши си сама...
Невинаги трябва да се жертваш за другите, защо просто не следваш сърцето си?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Помисли много внимателно.Дали това не е просто да си разнообразиш ежедневието?
Когато си отоговориш на този въпрос, ще можеш да си отговориш и на въпроса към кого имаш по-силни чувства. При всички случаи обаче, наранен ще има.Това е неизбежно. Но това не бива да те води в решението ти.
Но в крайна сметка решението си е само твое.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ако се замислиш, ще установиш, че при всички положения все ще има някой наранен... Така че тук решението е елементарно - не прави компромиси със себе си, а бъди с този, който обичаш повече, този, с който ти е по-приятно и се чувстваш по-добре, този, който те кара винаги да се смееш и т.н и т.н.