Проблемът ми е банален и същевременно много належащ( кой ли се учудва..те на всички са такива )..
И така,ето я моята история:
Имам си приятел от близо осем месеца.По принцип сме много щастливи заедно,обичаме се..Но от около месец в живота ми се появи едно друго момче..не е първото,което се е опитало да ме зарибява,докато съм със сегашния си приятел, но този път не се отдръпнах..може би това е основната ми грешка, защото сега той твърди, че е влюбен в мен.Той също не ми е безразличен,но много държа на приятеля си...
От желание да не нараня никого и никой да не страда заради мен,сега не мога да реша какво да правя и наранявам както тях двамата,така и себе си...
Осъзнавам,че само аз мога да си помогна,но просто не искам никой да е засегнат...което е невъзможно. Искам всички да са щастливи..но май няма начин да го постигна...
Знам какво ще ме посъветват повечето от вас: "Постъпи така,както ти смяташ за правилно за себе си." И ако е така мисля да не избирам никой от двамата..за да не се чувства никой по-маловажен
Моля някой с по-голям опит от мен да ми даде съвет..просто защото не искам да наранявам никого...и благодаря предварително!