.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Начин за наддаване

Bucok cьM 180.56-57 Kилa.3HaeTe лu Ha4uH 3a HaдaBaHe. Noneжe TpeHupaM a cьM MHoгo Cлaб

*Липсва описателно заглавие на Кирлица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Град
    Перник
    Кажи на колко години си и какво тренираш?Ако искаш да да качиш килограми ще спортуваш повече за мускулна маса.Няма да е добре да се тъпчеш с храна,защото по-добре е да тежиш от мускули а не от вредната храна.И един въпрос.Защо ти е да качиш килограми?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

всичко под 70-80 кг е малко.. да...

ми човек.. просто почваш да ядеш повече... и под "ядеш повече" не означава да се тъпчеш с боклуци...

не съм експерт точно на тази тема... винаги можеш да се посъветваш с персонала в някой фитнес салон за диета...

но аз вдигнах кила с пилешко

ако можеш да почнеш да ядеш по 3-4 пъти на ден ще е супер...

на ядене около 200гр. пилешко... и ориз...

тоест влязох в 1кг на ден пилешко... варено.. печено.. както предпочиташ(пържено в никакъв случай)

по 1.. макс 2 филии хляб на ядене...

за закуска 9 белтъка и 1 жълтък смесени с някакво мюсли(съвсем обикновено.. никакви шоколадови, подсладени и т.н.) и върху тигана запичаш...

или тези яйца, ако могат да ти покажат как се правят на палачинки също става с медец е екстра

можеш с всяко ядене да си хапваш зеленчуци...

поне веднъж на седмица разнообразявай месото... аз лично предпочитам телешко и риба.

но това е моята диета... може и да не е напълно правилна, но действа за мен

успех!
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си