- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Начин за наддаване
Bucok cьM 180.56-57 Kилa.3HaeTe лu Ha4uH 3a HaдaBaHe.Noneжe TpeHupaM a cьM MHoгo Cлaб
*Липсва описателно заглавие на Кирлица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Кажи на колко години си и какво тренираш?Ако искаш да да качиш килограми ще спортуваш повече за мускулна маса.Няма да е добре да се тъпчеш с храна,защото по-добре е да тежиш от мускули а не от вредната храна.И един въпрос.Защо ти е да качиш килограми?
всичко под 70-80 кг е малко.. да...
ми човек.. просто почваш да ядеш повече... и под "ядеш повече" не означава да се тъпчеш с боклуци...
не съм експерт точно на тази тема... винаги можеш да се посъветваш с персонала в някой фитнес салон за диета...
но аз вдигнах кила с пилешко
ако можеш да почнеш да ядеш по 3-4 пъти на ден ще е супер...
на ядене около 200гр. пилешко... и ориз...
тоест влязох в 1кг на ден пилешко... варено.. печено.. както предпочиташ(пържено в никакъв случай)
по 1.. макс 2 филии хляб на ядене...
за закуска 9 белтъка и 1 жълтък смесени с някакво мюсли(съвсем обикновено.. никакви шоколадови, подсладени и т.н.) и върху тигана запичаш...
или тези яйца, ако могат да ти покажат как се правят на палачинки също ставас медец е екстра
можеш с всяко ядене да си хапваш зеленчуци...
поне веднъж на седмица разнообразявай месото... аз лично предпочитам телешко и риба.
но това е моята диета...може и да не е напълно правилна, но действа за мен
![]()
успех!![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!