- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето което обичам се оказа моя братовчедка !!!
гадна работа![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
E вързало ти е пич.. сорка ама така е станало следващия път оглеждай повече ии може и да имаш късмет да ти не е некфа роднина![]()
Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...
лелее много гадно...колкото по-бързо го преживееш..толкова по-добре
Може ли да те питам нещо?
Братовчедка ти да не е случайно 8 клас? ...Ако ми отговориш на въпроса,ще ти кажа,защо питам.
Много гадно... Съжалявам баце... просто нямаш избор. Найстина много съжалявам.![]()
А...добре,защото гаджето на една от моя клас й се пада 2 или 3 братовчед(който е на 20 години?!)...Първоначално написано от Serseri91
Е... имало и опитни в тази сфера. Успокоявай се с това.Първоначално написано от Jumbie483
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Предполагам че в момента ти е ултра мега супер зле заради това че не сте заедно и имате някаква роднинска връзка,но времето лекува и скоро ще срещнеш по-подходяща![]()
Леле![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Хуан недей ! Доня Ернеста каза , че ще убие сестрата на майката на лелята на Лусия ако се ожените ! А Хуанита !? Какво ще стане с Хуанита !? Тя е влюбена в теб Хуан ! Не я оставяй ! Та тя е бременна подяволите ! Не казвай но Доня Донатела , но Луиза ми каза , че Хуанита е бременна от .. брат си ! Да ! Ернесто оставил Хеленита заради нея .. А ти ?! Ти ще се ожениш за втората братовчедка от третия брак на Брук от "Дързост и красота" !??!![]()
Човече по ника ти като гледам си турчин но може и да бъркам не че е нещо лошо и аз съм турчин.При нас турците родата ни е голяма част от която дори не познаваме,тва се убедих сам 2 пати когато отивахме до брата на дядо да му честитим празника ,отсреща на улицата видях доста красиво момиче и викам на майка че е доста красива и тя каза че е внучка на чичо и,наскоро пак така на другия тротоар видях хубаво момиче и си мисля наум колко е красива и след няколко метра някой отзад викна на баба лелю и се оказа че е на баба племеницата а до нея момичето на което се удивлявах колко е красиво а тя била племенница на голямата ми братовчедка и при това сме от едно даскало и се засичаме всеки ден в даскало уважаваме се.А за твоя проблем съчувствам ти,да обичаш едно момиче и да ти се окаже твоя братовчедка.Дано да се оправиш.Първоначално написано от Serseri91
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
винаги съм мислела че когато разбереш че си роднина с някой към който досега си изпитвал други чувства не такива каквито изпитваш към баба си веднага спираш да изпитваш тези чувства .. но явно не е така...
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
О боже господи...![]()
И аз така съм си мислел, но сега мина вече малко време и почнах да свиквам с факта, че ми е братовчедка.. нямам друг избор за това знам, че ще свикна и чакам момента да дойде.Първоначално написано от _mimi7y_
![]()
![]()