.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    гадна работа

E вързало ти е пич.. сорка ама така е станало следващия път оглеждай повече ии може и да имаш късмет да ти не е некфа роднина
    Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...

То добре че не ти се е паднала сестра

white sensation

лелее много гадно...колкото по-бързо го преживееш..толкова по-добре

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Може ли да те питам нещо?
    Братовчедка ти да не е случайно 8 клас? ...Ако ми отговориш на въпроса,ще ти кажа,защо питам.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Братовчедка ти да не е случайно 8 клас? ...Ако ми отговориш на въпроса,ще ти кажа,защо питам.
    Пропусна - 9 клас е

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Много гадно... Съжалявам баце... просто нямаш избор. Найстина много съжалявам.

офф айде стига бе...това да не сериала Забранена любов

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Пропусна - 9 клас е
    А...добре,защото гаджето на една от моя клас й се пада 2 или 3 братовчед(който е на 20 години?!)...

Спокойно пич, и аз мразя роднинските връзки от такива случаи

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Спокойно пич, и аз мразя роднинските връзки от такива случаи
    Е... имало и опитни в тази сфера. Успокоявай се с това.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Предполагам че в момента ти е ултра мега супер зле заради това че не сте заедно и имате някаква роднинска връзка,но времето лекува и скоро ще срещнеш по-подходяща

Леле
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    На слънцето :>
    Хуан недей ! Доня Ернеста каза , че ще убие сестрата на майката на лелята на Лусия ако се ожените ! А Хуанита !? Какво ще стане с Хуанита !? Тя е влюбена в теб Хуан ! Не я оставяй ! Та тя е бременна подяволите ! Не казвай но Доня Донатела , но Луиза ми каза , че Хуанита е бременна от .. брат си ! Да ! Ернесто оставил Хеленита заради нея .. А ти ?! Ти ще се ожениш за втората братовчедка от третия брак на Брук от "Дързост и красота" !??!

Re: Момичето което обичам се оказа моя братовчедка !!!

Цитирай Първоначално написано от Serseri91

Ходихме с нея.. скъса ме.Какво ли не направих за да си я върна, но тя не се върна при мен.Вече не знам дори от колко време я обичам И днеска разбрах, че ми се пада братовчедка - при това близка.

Нямам какво повече да кажа...
    Човече по ника ти като гледам си турчин но може и да бъркам не че е нещо лошо и аз съм турчин.При нас турците родата ни е голяма част от която дори не познаваме,тва се убедих сам 2 пати когато отивахме до брата на дядо да му честитим празника ,отсреща на улицата видях доста красиво момиче и викам на майка че е доста красива и тя каза че е внучка на чичо и,наскоро пак така на другия тротоар видях хубаво момиче и си мисля наум колко е красива и след няколко метра някой отзад викна на баба лелю и се оказа че е на баба племеницата а до нея момичето на което се удивлявах колко е красиво а тя била племенница на голямата ми братовчедка и при това сме от едно даскало и се засичаме всеки ден в даскало уважаваме се.А за твоя проблем съчувствам ти,да обичаш едно момиче и да ти се окаже твоя братовчедка.Дано да се оправиш.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

винаги съм мислела че когато разбереш че си роднина с някой към който досега си изпитвал други чувства не такива каквито изпитваш към баба си веднага спираш да изпитваш тези чувства .. но явно не е така...
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

О боже господи...

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    винаги съм мислела че когато разбереш че си роднина с някой към който досега си изпитвал други чувства не такива каквито изпитваш към баба си веднага спираш да изпитваш тези чувства .. но явно не е така...
    И аз така съм си мислел, но сега мина вече малко време и почнах да свиквам с факта, че ми е братовчедка.. нямам друг избор за това знам, че ще свикна и чакам момента да дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си