Значи харесал съм си едно момиче от моето училище. В петък моят и нейният клас отидохме на екскурзия. Всичко хубаво вечерта дискотека всичко както подобава. Забравих да спомена че никога не ме е бивало с момичетата защото винаги изтърсвам някой "Интересен лаф" и всичко отива по дяволите. Та да продължа. Всички танцуват и аз все пак съм на дискотека отивам да танцувам. Неочаквано тя дойде до мен и ме покани да танцуваме. Аз и казах че никак не ме бива в танците но тя каза че ще ми покаже. След известно време тя поиска да сперм замалко да си починем.Отидохме и седнахме на масите (Дискотеката беше малко импровизирана но пък мина що годе добре), и тя каза че е забравила нещо в стаята си и иска да я придужа. Отидохме но на мен ми стана лошо по стълбите и и казах че отивам замалко до моята стая да си почина и после ще сляза долу. В коридора на нейния етаж имаше още едно момче с което не см особени приятели и смятам че той и е казал нещо и след като отидох долу тя не ми обърна внимание. И така цяла вечер тя танцуваше аз се опитвах да танцувам с нея но тя сякаш ми отказваше. На следващия ден я попитах сърди ли ми се за нещо а тя каза ,че не ми се сърди и само тези думи си разменихме за целия ден. Та ако някой може да ми каже как да постъпя дали да се опитам да разбера защо е е искала да танцува с мен повече или..... ???? Знам че на повечето от вас ще ви прозвучи тъпо, но аз наистина харесвам това момиче и незнам какво да правя.