- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет как да успокоя сестра ми...
Хора даите някакъв съвет как да успокоя сестра ми да я разведря...Скъса със гаджето найстина дълга връзка 2 години не е малко ама като я слушам, че я е ударал и т.н. ама немога да я успокоя само реве и т.н Та някакъв съвет?
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Боб чорба...
От де да знам... изведи я някъде. Да види, че не всичко е само черно и че поне на теб може да разчита.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
сготви и кекс | (
....ми поговори с нея как, кажи и смислениете неща в живтоа а у , укоражава, и така, излезте с приятелки нещо а у, да не мисли за това... толко ли е трудно..![]()
![]()
white sensation![]()
емии да... говори с нея просто,излизайте... няма как да не и гадно сега... пък да си пореве няколко дена та да и мине... като си го изживее вече ще може да продължи напред![]()
Поговори с нея, излезте на разходка, по магазините. Нека се занимава с нещо, което я отдалечава от мислите за него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от Aleandra
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Шопинга и на мен ми допада като идея...Може да излезете да хапнете навън...Главното е да не си седи вкъщи.Първоначално написано от Aleandra
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Намери и гадже!..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ми гледай да не я оставяш твърде дълго сама,защото ще почне да размишлява над случилото се,и кой знае какво ще й хрумне.
Излезте на клуб , намерете си по някого който ще ви излекува раните, дори и за една нощ.
Намери и някой .. д0бирчак .. дори да не се получи нищо ... просто да види че може и да се държат и д0бре с нея .. а човека който я е удари ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
подкрепяй я и и покажи че има на кого да разчита и че има човек зад себе си![]()
В момента тя се нуждае от малко време. Нормално е след 2 годишна връзка да се чувства доста разтроена. Ще премине през този сложен период и отново ще се усмихне на живота. За какво й е онзи, щом я е удрял? Накарай я да се позабавлява малко, да излезе с приятели, тъкмо ще проникнеш повече в нея и живота й.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Поговори си с нея.
Трябва да излиза повече с приятелите.
Биел я е?!Знам че 2 години е доста дълга връзка, но тя трябва да разбере, че това момче не я заслужава...Ще поплаче няколко дни няма как, но излизайте, бъди до нея, подкрепяй я, говорете си!
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Излизайте заедно. Отидете на клуб с приятели. Пазарувайте. Правете все неща, които по принцип тя обича. Опитай се да я разведряваш по някакъв начин.
Не забравяй обаче, че колкото и лоша да е била връзката й, сега я боли много. За това освен всичко друго, бъди до нея. Говорете. Изслушай я.Нека си излее пред теб всичко, което й тежи, да си поплаче. Поне ще й олекне малко.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Незнаех, че кекса се готви ...Първоначално написано от xpici
Иначе по темата: от опит знам, че нищо няма да помогне. Тя сега си е наумила, че ще реве И ЩЕ ГО НАПРАВИ !
Кво толкова се филмирате не мога да разбера.... да еба и тъпия идиот дето я е ударил, да еба и нея в шматката дето реве за него.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Е мерси за съветите все пак това с ново гадже малко нереално ми се вижда в момента..Извлекох я навънка сега е по-добре оня тъпак си го отсете много яко и отново мерси на всички![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
ПравилноПървоначално написано от Aleandra