- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ми стигнат ли?
Ще ми стигнат ли оставащите месеци да се подготвя за кандидатстудентски изпити в България и за матурите? Възможно ли е това? (12 клас съм)![]()
Абе ти ако до сега не си се подготвила едното зазубряне няма да ти свърши работа...![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
е ние от къде да знаем колко бързо помниш и колко време ти трябва да научиш нещо?!как да преценим за ТЕБ по-добре от ТЕБ САМИЯ,БЕЗ да те познаваме?!![]()
![]()
^ Psihqsala е ник на момиче.
И може и по-спокойно.
Зависи за какво се подготвяш.Примерно за биология и химия не вярвам да стане,но ако е нещо друго,само трябва наистина да се стегнеш![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако си съвестна - да
Аз лично се готвя от октомври, но като не уча редовно, ти, ако учиш редовно и съвестно, ще ме стигнеш, та даже може и да ме минеш
Такаче имаш време, стига да го оползотвориш пълноценно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Зависи от много неща, но най-вече от теб самата. Ако имаш желание - давай!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Човек стига да иска може да постигне всичко!!Просто положи огромна воля,сигурен съм че ще успееш!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Стига да искаш нещо достатъчно силно ще го направиш,дори и да ти коства много усилия...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Зависи колко ти остава да научиш. Ако не си барвала от години, едва ли ще се справиш добре.
еми 5 месеца са ,ако имаш желание,воля и добър учител ще ти стигнатПървоначално написано от psihqsala
![]()
Ами времето не е много, но това дали ще ти стиге или не зависи изцяло от теб. Ако до сега си си учила съвестно това ще те улесни. А за да постигнеш резултатите, които желаеш за това кратко време трябва да се стегнеш и да положиш силна воля, както казаха и преди мен.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
E 5 месеца не са малко време.Всеки ден по 3-4-5 часа и си перф.![]()
За матурите би трябвало да си подготвена от училище, но като се има предвид къде живеем![]()
А иначе защо да не ти стигне времето? Ако се вземеш в ръце и всеки ден отделяш нужното време, ще успеешВсе още не е късно, стига да почнеш веднага ;]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.