.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Най - добър приятел!

Имате ли приятели които не са просто поредните използвачи а са хората които наистина ще ви липсват, тези на които сичко можете да споделите, които биха ви подкрепили в трдуни моменти, тези на които наистина имате доверие. Останаха ли такива хора вече...?

Лично аз имам 2ма най - добри приятели и 2 най - добри приятелки . Те сам ми по ценни от сичко и може би най - важното което ми остана. За жалост от известно време подаржам вразка само с единия си приятел, а имам чуството че едната от приятелките ми ме отбягва . Вече повечето разговори стават по скаип и по разни чатове а не да се саберем, на по бира както беше преди .... ееех добреото старо време, а сега от училище и сички други глупости като родители, не ни остава време. Искаше ми се сичко да баде доре.....

имам 2 най-добри приятелки..
    с едната много рядко се виждам,с другата се отчуждихме и от супер много време не сме си звъняли по телефона,не сме излизали,дори не сме си писали по скайп..оставам сама за пореден път,ама ще го преживея. :>

Мега фен Аватара на Blab
    Не допускам до себе си хора разни.
    Всичките ми приятели са приятели в пълния смисъл на думата.
    Бройката е без значение, но учудващо и за мен самата е доста(тъчно) голяма.
    В последно време и аз се отдалечих от любимите си хора, 'ма се очаква завръщане:Д

Град
    Italy,Venezia
    Да имам 1 такъв приятел

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    имам 2ма много добри приятели,за които съм 100% че винаги биха ми помогнали ако имам нужда

Имам 3 най-добри приятелки и може би 1 най-добър приятел (но за него не съм 100% сигурна )
    17.09.2010

Град
    ~ВаРнА~
    Аз имам 3 такива приятелки.
    На едната сякаш съм най-вярна, но със нея имаме и кръвни кръзки(братовчетки сме) това не вярвам да пречи!
    Другата от време на време ме дразни с поведението си, но никога не сме се разделяли.
    И третата, също сме много добри пеиятелки, не мога да кажа най добри но.... все приятелки добри!

So keep me hanging on
    Hold me down and
    Stop me when I fall
    And love me when it makes no sense at all
    Even when I'm wrong,
    Keep me hanging on
    Got me living in a strange world, strange world, strange world.

имам си едничка и много си я обичам
    Не сам ми нужни 4-5 псевдо френдчета щом имам нея ,но тя наистина заслужава да носи призванието ПРИЯТЕЛ
    Бичам те Гери...

Аз също имам само една. Имала съм много, но всички те са ме предали и сега ми се подмазват, но няма да допусна грешката да им се доверя отново.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    да трима човека те са най страхотните приятели които сам имала

Град
    Чикиляндия
    Вече НЯМАМ такива ...
    .: machoka :.

Имам един приятел с който мога да споделям всичко

Нямам ИСТИНСКИ приятели. Или ако досега съм имала то сега вече не е така. С всеки ден се отдалечаваме все повече един от друг. Но може би причина за това е, че не допускам хората до себе си, мн трудно се доверявам

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Просто това са приятелите ... останалите са просто д0бри .. познати ..

Имам няколко такива и не бих ги заменил .. за нищо
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Нямам ИСТИНСКИ приятели. Или ако досега съм имала то сега вече не е така. С всеки ден се отдалечаваме все повече един от друг. Но може би причина за това е, че не допускам хората до себе си, мн трудно се доверявам
    А искаш ли да имаш
    .: machoka :.

Имам най-добър приятел, който го познавам от както се помня и по-скоро го чуствам като брат.

Голям фен Аватара на beb4yy
    имам една направи много грешки наистина но и простих и са е добре рачитам си на нея и си я обичам

Мега фен Аватара на teenems
    да бе според мен вече няма такива

най-добрия ми приятел съм си аз ,знам ,че никога няма да се предам и майка ми !Аз и майка ми ,другите са едни прости олигофрени,тъпи използвачи много се дразня аз с тях съм на здрасти и чао ,ае имам 1-2 по близки ама чак сичко да казвам не !И нямам пълно доверие по-горе казах на кой имам най-голямо довреие и е самата истина
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

:P направих си рег тука само заради тая тема исках да си напиша най-добрите приятели да се изфукам пред всички с тях това са Сашко, Светлио и Денито they so fckn rock (rock)
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    да

Мисля,че имам.Но никога не се доверявам напълно,защото не се знае кой ще ти забие нож в гърба

Цитирай Първоначално написано от voLtage
    нямам истински приятел ..
    защо така?

Да!Смея да кажа,че има такива хора.Това са хората,които винаги ме подкрепяли.Винаги съм могла да разчитам на тях,както и те на мен.Бих се радвала ако си останем така и за напред.
    Love ya all
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Tienji
    :P направих си рег тука само заради тая тема исках да си напиша най-добрите приятели да се изфукам пред всички с тях това са Сашко, Светлио и Денито they so fckn rock (rock)

зле си
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си