- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най - добър приятел!
Имате ли приятели които не са просто поредните използвачи а са хората които наистина ще ви липсват, тези на които сичко можете да споделите, които биха ви подкрепили в трдуни моменти, тези на които наистина имате доверие. Останаха ли такива хора вече...?![]()
Лично аз имам 2ма най - добри приятелии 2 най - добри приятелки
. Те сам ми по ценни от сичко и може би най - важното което ми остана. За жалост от известно време подаржам вразка само с единия си приятел, а имам чуството че едната от приятелките ми ме отбягва
. Вече повечето разговори стават по скаип и по разни чатове а не да се саберем, на по бира както беше преди
.... ееех добреото старо време, а сега от училище и сички други глупости като родители, не ни остава време. Искаше ми се сичко да баде доре.....
![]()
имам 2 най-добри приятелки..
с едната много рядко се виждам,с другата се отчуждихме и от супер много време не сме си звъняли по телефона,не сме излизали,дори не сме си писали по скайп..оставам сама за пореден път,ама ще го преживея. :>
Не допускам до себе си хора разни.
Всичките ми приятели са приятели в пълния смисъл на думата.
Бройката е без значение, но учудващо и за мен самата е доста(тъчно) голяма.
В последно време и аз се отдалечих от любимите си хора, 'ма се очаква завръщане:Д
имам 2ма много добри приятели,за които съм 100% че винаги биха ми помогнали ако имам нужда![]()
![]()
Имам 3 най-добри приятелки и може би 1 най-добър приятел (но за него не съм 100% сигурна)
![]()
17.09.2010
Аз имам 3 такива приятелки.
На едната сякаш съм най-вярна, но със нея имаме и кръвни кръзки(братовчетки сме) това не вярвам да пречи!
Другата от време на време ме дразни с поведението си, но никога не сме се разделяли.
И третата, също сме много добри пеиятелки, не мога да кажа най добри но.... все приятелки добри!
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
имам си едничка и много си я обичам![]()
![]()
Не сам ми нужни 4-5 псевдо френдчета щом имам нея ,но тя наистина заслужава да носи призванието ПРИЯТЕЛ![]()
Бичам те Гери...![]()
Аз също имам само една. Имала съм много, но всички те са ме предали и сега ми се подмазват, но няма да допусна грешката да им се доверя отново.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
да трима човекате са най страхотните приятели които сам имала
![]()
Имам един приятел с който мога да споделям всичко
Нямам ИСТИНСКИ приятели. Или ако досега съм имала то сега вече не е така. С всеки ден се отдалечаваме все повече един от друг. Но може би причина за това е, че не допускам хората до себе си, мн трудно се доверявам![]()
Просто това са приятелите ... останалите са просто д0бри .. познати ..
Имам няколко такива и не бих ги заменил .. за нищо
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
А искаш ли да имашПървоначално написано от taNcheto93
![]()
![]()
.: machoka :.
Имам най-добър приятел, който го познавам от както се помня и по-скоро го чуствам като брат.![]()
имам една направи много грешки наистина но и простих и са е добре рачитам си на нея и си я обичам
да бе според мен вече няма такива
най-добрия ми приятел съм си аз ,знам ,че никога няма да се предам и майка ми !Аз и майка ми ,другите са едни прости олигофрени,тъпи използвачимного се дразня аз с тях съм на здрасти и чао ,ае имам 1-2 по близки ама чак сичко да казвам не !И нямам пълно доверие по-горе казах на кой имам най-голямо довреие и е самата истина
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
:Pнаправих си рег тука само заради тая тема
исках да си напиша най-добрите приятели да се изфукам пред всички с тях
това са Сашко, Светлио и Денито they so fckn rock (rock)
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Мисля,че имам.Но никога не се доверявам напълно,защото не се знае кой ще ти забие нож в гърба
Да!Смея да кажа,че има такива хора.Това са хората,които винаги ме подкрепяли.Винаги съм могла да разчитам на тях,както и те на мен.Бих се радвала ако си останем така и за напред.
Love ya all![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от Tienji
зле си![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.