.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    ходи се оплачи на мама като съм зле, псевдо психически стабилна задклавиатурна нинджа
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

мИ кво да ви кажа имам няколко много близки фр и едно момиче което ми е най добрата приятелка и вече 10 год. близо винаги и за всичко е била зад мен и така ....
    I like you when u kiss me :* ..... I lIke you when u hug me (hug)
    Обичам ви всички... !!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    svur6vat se, s vseki izminal den stavat vse po- malko i po-malko

Като чуя най-добър приятел и една буца все едно имам в гърлото...имах най-страхотната приятелка на света,но я загубих заради моята глупост.Не се самосъжалявам,но постъпих ужасно...Все още я обичам и ценя повече от всичко,просто е НЕВЕРОЯТНА приятелка,тя ми е най-скъпото,но просто просто как го пропилях това ...няистина оценяваш нещо чак когато го загубиш...но тя нека знае,че винаги съм готова да и помогна и че много ама много я обичам!
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

да намират се по-малко от 5 човека, на които мога да звънна в 3 през нощта и да кажа "копеле убих човек" а те да ми отговорят с "ок къде ще го закопаем" С единя от тях се познаваме от детската градина и вече 12 години сме BFF. Живеше в съседния блок, но преди година се премести на другия край на града, което не ни попречи да се виждаме и да поддържаме контакт..Винаги в тежки моменти сме се обръщали 1 към друг и му правя евалата на тоя пич
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Супер фен Аватара на nymphadora
    имам само една приятелка,на която мога НАПЪЛНО да се доверя(фр сме от 5 години),а имам и още една,но за нея не съм напълно сигурна.

загубих единствения човек с който можех да споделям и който ме разбираше така както никой друг
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

аз все имам УЖ някакви най-добри приятели ,но... се оказват не чак толкова близки (меко казано).За това си дадох сметка че най-добрият ми приятел е сестра ми!На нея споделям всичко и знам че тя никога няма да ме предаде и изостави

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ами...имам 3 на които мога да разчитам и си ги обичам..ама всичко мн се промени напоследък..и не знам дали със всички ще си запазя приятелството,и 1 ден когато вече не съм с тях всеки ден наистина ще ми липсват...
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    имам 1 най-добра фр с която сме бфф от поне 6-7 год. минали сме през вс но все още си я смятам за бфф и единствено на нея вярвам и разчитам
    <3 أحبك الشمس

4ма
    3 момичета и 1 момче,които ужасно много обичам

Голям фен
    Истински приятели НЯМА. Просто те използват за даден период от време и после си намират друга компания (в нашия случай др приятели)

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Истински приятели НЯМА. Просто те използват за даден период от време и после си намират друга компания (в нашия случай др приятели)
    ne go kazvam za6toto sum samotnica prosto e taka

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    абсолютно вярно...колкото и жалко да е
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Страната на Невъзможното
    Имам двама най-добри приятели и една много добра приятелка. Повече не ми и трябват.

да,двама- Боби и Лили обичам ви много ии двамата
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Според мен пък не трябва приятелите да се делят на добри,лоши,най-добри и прочие.Просто има хора,които са ни по-симпатични,на които имаме по-голямо доверие,но това не означава че са ни "най-добри приятели".Най-добри приятели няма,всеки може да е гаден предател в определен момент,няма хора,които биха останали вярни докрай. (; Лично мнение (;
    If I do something bad and there's no one there to catch me,does that make me good? ;S

Град
    В най горещите части на АДА (((: ... Razgrad :D
    Имам 1 такъв приятел ((((:
    "Бог е мъртъв" - Ницше
    "Ницше е мъртъв" - Бог

----------------------------
    "От години вече съм в играта
    знам как стават зад кулиса нещата..!
    Още съм на Границата между двата Свята
    ... нито беден, нито богат , а по средата!!!"

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Имам се приятели, с които споделям различни неща,които са важни за мен.Споделям различни неща на различни приятели :P

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Аз си имам една най-добра фр дет я познавам откакто се помня и знам, че мога да разчитам на нея и мога да и кажа всичко!!!

Град
    Rivendell, Middle Earth
    ЗА съжаление май няма 4овек, който да се наре4е мой най-добър приятел/ка
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Имам и то не е една и много ще ми липсват, когато отида да уча в друг град

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Uj imah... No v posledstvie razbrah, che tova e vuzmojno NAI-golqmoto zlo v moq jivot! Vinagi skapernicheski nastroena... dovarsheno s licemerie i intrigi.

Ta, nqmam si dobra priqtelk/priqtel.. Tolkova mnogo razochorovaniq, che veche sum se otkazala da tursq dori takiva
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си